‘Skoda in goede handen bij Kamsteeg Auto Plaza’

Per 1 november jl. is Volkswagen en Audi dealer Kamsteeg Auto Plaza in Voorschoten officieel aangesteld als Skoda dealer. Volgens Commercieel Directeur Richard Steegers is dit een ideale kans voor Kamsteeg, al 55 jaar een begrip in Leiden en omgeving, om met een extra product uit de Pon Groep een nog breder publiek aan te spreken.

Sinds Skoda onderdeel is geworden van ‘moeder’ Volkswagen is het goed gegaan met dit merk en heeft het zich een concurrerende plaats verworven ook op de Nederlandse automarkt. Eigentijdse modellen, met veel ruimte, van een degelijke Duitse kwaliteit, met slimme motoren, voor een prettige prijs en niet te vergeten zakelijk zeer interessant, gezien de gunstige bijtelling.

Neem bijvoorbeeld de Skoda Octavia Hatchback en de Octavia Combi Greenline die ook in 2014 in de 14% bijtellingscategorie vallen. En de ruime representatieve Skoda Superb die slechts 20% bijtelling heeft.

Het Skoda team

Voor de Sales en After-sales is een apart Skoda team aangesteld. Verkoper Etienne Cilton, die er waarschijnlijk snel een collega bij zal krijgen, gezien de grote bezoekersbelangstelling die zij nu al mogen ervaren voor Skoda in de showroom. Service Adviseur is Marcel Vijverberg met twee monteurs, Mark de Vries en Ronald Jesse. Veel belangstelling blijkt er eveneens te zijn voor de recentelijk geïntroduceerde Skoda Rapid Spaceback. Een zeer tot de verbeelding sprekende auto die ook in de 20% bijtellingscategorie valt. In de nabije toekomst zal Skoda nog een aantal fraai gelijnde en vooral concurrerende modellen introduceren, dus Kamsteeg Auto Plaza ziet de toekomst met Skoda dan ook met vertrouwen tegemoet. “Simply Clever”, zoals de Skoda slogan momenteel luidt.

Kamsteeg Auto Plaza

Hofweg 9
2251 LP Voorschoten
T 071 – 579 47 94
I www.kamsteeg.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *