Zorg en Zekerheid: De vele voordelen van een collectief contract

Veel medewerkers van bedrijven in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek zijn collectief verzekerd bij Zorg en Zekerheid. Niet voor niets is de slogan: ‘Dichtbij werkt beter voor u en uw mensen’. Salesmanager Robbert Kastercum zet de pluspunten van een collectief ziektekostencontract op een rij, zowel voor de werkgever als de werknemer.

Wat zijn de grootste voordelen van een collectief contract voor de werkgever?

Robbert Kastercum: “Natuurlijk zijn premies en kortingen belangrijke factoren bij het vergelijken van zorgverzekeraars. Maar minstens zo belangrijk is de inhoudelijke kant van zorgverzekeringen. Worden uw mensen snel en adequaat geholpen? Hoeveel keuze is er in aanvullende verzekeringen? Worden vergoedingen snel uitgekeerd? Kunnen u en uw mensen alles makkelijk online regelen? Heeft u een vaste accountmanager? Zijn er praktische oplossingen om ziekteverzuim terug te dringen? Essentiële criteria waarop Zorg en Zekerheid steevast hoog scoort. Zorg en Zekerheid is er ook voor iedereen. Niet alleen voor bedrijven, ook voor onder andere ouderenbonden, (sport)verenigingen, patiëntenverenigingen, uitzendbureaus, gemeenten en zorginstellingen.”

En wat zijn de voordelen voor de werknemers?

“Medewerkers krijgen collectieve korting op de basisverzekering èn op de aanvullende verzekering. Maar hier komt nog eens 3 procent extra korting bij als ze hun zaken online regelen via MijnZZ. Nòg eens 3 procent korting is er voor degenen die hun jaarpremie in één keer betalen. En wie kiest voor een hoog vrijwillig eigen risico, krijgt hier bovenop een zeer hoge extra korting. Daar komt bij dat een onverwacht hoge eigenrisiconota in termijnen kan worden betaald. ”

Zijn er meer voordelen voor werknemers?

“Declaraties worden altijd binnen tien dagen betaald. Daarmee zijn we een van de snelste betalers van Nederland. En heel aantrekkelijk is dat de kosten voor mondzorg gedeeld kunnen worden met de partner. Ideaal als de ene partner veel mondzorg- of tandartskosten heeft en de andere partner weinig. Bovendien is bij ons de tandartsvergoeding gewoon onderdeel van de aanvullende verzekering.”

Wat is MijnZZ?

“Een portal op internet waarmee verzekerden op een overzichtelijke manier kunnen zien hoe ver ze zijn met hun eigen risico en waarop ze de vergoedingen kunnen vinden voor de zorg die nodig is. Bovendien kunnen ze via MijnZZ eenvoudig online hun ziektekosten declareren. Klanten vragen hierom. Je kunt het vergelijken met internetbankieren. Op deze manier maken we de ziektekosten transparanter. En het biedt de verzekerden veel gebruiksgemak. MijnZZ is op 9 september gelanceerd. We hebben trouwens ook een app waarmee mensen met een smartphone hun zorgverzekeringszaken kunnen checken, bijvoorbeeld hun overzichten van vergoedingen.”

Zorg en Zekerheid

Postbus 400
2300 AK  Leiden
T (071) 582 53 77
I www.zorgenzekerheid.nl/zakelijk
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam