In het oog springende projecten van BEMA Interieurbouw

“Kwaliteit is je beste reclame”.

“Projecten bij klanten halen we binnen op grond van onze vakkennis en betrouwbaarheid,” zegt Reuben Lange, directeur van BEMA Interieurbouw, dat woningen en kantoren voorziet van kastenwanden, meubilair en balies. “We weten ons verhaal goed voor het voetlicht te brengen. Maar uiteindelijk zijn het product en de kwaliteit onze beste reclame.”

Wat ook helpt, is dat BEMA landelijk opereert, zegt Reuben Lange. “We zijn niet aan een regio gebonden. Dat kan ook gemakkelijk, doordat tachtig procent van ons werk in de werkplaats in Nieuw-   Vennep plaatsvindt. Alleen het installeren gebeurt op locatie. Van tevoren verdiepen we ons serieus in de klant. De afspraken die we maken, spreken we goed door met onze vijftien medewerkers, zodat we op tijd en in één keer goed kunnen leveren. En we overleggen duidelijk met de opdrachtgever over wat wel en niet kan binnen de prijs die we hebben afgesproken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat 2012 een van onze betere jaren was, ondanks de crisis.”

Drie bijzondere projecten in het afgelopen jaar

Teva Nederland – Haarlem

Voor het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van het farmaceutische bedrijf Teva Pharmachemie, dat geneesmiddelen produceert, bouwde BEMA Interieurbouw in opdracht van de aannemer het interieur. “We hebben alle meubelen op maat gemaakt,” zegt Reuben Lange van BEMA Interieurbouw. “We zorgden voor de kasten en de balies. Bovendien hebben we het auditorium ingericht en gezorgd voor de pantry’s, een deel van de keuken in het bedrijfsrestaurant en de reproafdeling. Vermeldenswaard is ook dat het pand voldoet aan alle internationale duurzaamheidseisen. Voor ons betekende dit dat we gebruik maakten van duurzame materialen.”

Hoofdkantoor Grontmij – Rotterdam

Als onderdeel van een reorganisatie bij het Europees opererende adviseurs- en ingenieursbureau Grontmij worden kantoren samengevoegd en opnieuw ingericht. Voor het Rotterdamse kantoor van Grontmij bouwde BEMA een geheel nieuw interieur. BEMA deed dit in nauwe samenwerking met de aannemer en de architect en adviseerde onder andere over het gebruikte materiaal. “Bijzonder was dat het project in een recordtijd van acht weken moest worden gerealiseerd, binnen een strak budget,” zegt Reuben Lange. “Dat is gelukt, mede doordat we in de kerstvakantie van 2012 hard hebben doorgewerkt. Nu gaan we het kantoor van Grontmij in Groningen inrichten.”

Rabobank Haaglanden – Den Haag

Voor filialen van Rabobank in Den Haag en Loosduinen bouwde BEMA een aantal specifieke meubelonderdelen voor een zogeheten smartwall met computers, webcams en tv-schermen waarmee klanten van de bank op een interactieve manier vertrouwd worden gemaakt met internetbankieren. Bovendien is de innovatieve wand, centraal gelegen in het bankgebouw, een mooie blikvanger voor mensen die de bank binnenkomen. Achter de glazen wand bevindt zich een callcenter, waar medewerkers zitten die vragen van klanten beantwoorden. Ook het interieur hier is gerealiseerd door BEMA.

BEMA Interieurbouw

Vlasstraat 4
2153 GA Nieuw-Vennep
T 0252 – 67 55 92
I  www.bema-interieurbouw.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam