CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs: “Klanten zien ons als vertrouwenspersoon”

We combineren de betrokkenheid van een regionaal accountantskantoor met de specialistische kennis van een groter kantoor, zeggen registeraccountant Hans van Schie en belastingadviseur Ton van Deijl, vennoten bij CROP in Hoofddorp.

CROP in Hoofddorp is een van de vijf vestigingen in het land. CROP telt in totaal tweehonderd medewerkers. In het Hoofddorpse kantoor, dat in 1990 werd geopend, werken dertig adviseurs en ondersteunend personeel. Het operationeel gebied strekt zich uit van Alkmaar tot Rotterdam, waarin klanten van uiteenlopende grootte worden bediend.

Aangrenzende terreinen

Accountancy en belastingadvies zijn de belangrijkste activiteiten. “Dat is de basis van al ons werk,” zegt Hans. “Dankzij de automatisering kunnen we het opstellen en controleren van jaarrekeningen en het bijhouden van de administratie steeds efficiënter doen. Tegelijkertijd willen klanten steeds vaker geadviseerd worden op aangrenzende terreinen, bijvoorbeeld juridisch advies bij fusies en overnames of advies over pensioenen.”

“Deze kennis hoeven we niet in te huren maar hebben we zelf in huis,” vult Ton aan. “De tendens is dat het advieswerk steeds belangrijker wordt en het standaardwerk steeds minder. Deze tendens wordt de komende jaren alleen maar sterker. Klanten zien ons als vertrouwenspersoon, die hen in brede zin helpt en proactief meedenkt. Daarom zijn we continu bezig met het volgen van de actualiteit. We kijken steeds wat dit concreet voor onze klanten betekent en wat het kan opleveren.”

“Het mooie van ons werk is dat je de klant echt meerwaarde kunt bieden,” concludeert Hans. Ton beaamt dat en voegt toe: “De lol van ons werk is ook dat we steeds kijken naar de mogelijkheden om een klant minder belasting te laten betalen. Het is altijd weer leuk als dat lukt.”

CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs

Opaallaan 1208, 2132 LN Hoofddorp
T 023 – 562 62 48
E [email protected]
I www.crop.nl

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *