Administratiekantoor Tidak groeit tegen de stroom in

Crisis zorgt voor veel nieuwe kleine ondernemingen.

Tegen de economische crisis in groeit Administratiekantoor Tidak uit Alphen aan den Rijn gestaag. Het bedrijf dat zich richt op zzp’ers en kleine ondernemingen ziet het aantal klanten alleen maar groeien. Die toename is zodanig dat eigenaresse Brigitte de Niet-Jansen het simpelweg niet meer alleen aan kan. ,,Ik begin ’s morgens om een uur of acht en laat op de avond, meestal zo rond half elf, stop ik er pas mee.’’ Daarom heeft Brigitte André Stichter aangenomen.

“De crisis zorgt ervoor dat veel bedrijven over de kop gaan en heel veel mensen hun baan verliezen”, vertelt Brigitte. “Maar veel van die nieuwe werkelozen kiezen er niet voor om thuis te gaan zitten, maar beginnen een nieuwe carrière als ondernemer. Deze starters – vaak zzp’ers – begeleid ik op weg naar hun nieuwe onderneming. De zorg voor de administratie neem ik dan geheel uit hun handen zodat zij zich kunnen concentreren op hun onderneming. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn.”

De toename van nieuwe klanten was zodanig dat het werk voor Brigitte haar bijna boven het hoofd groeide. “Kijk ik doe natuurlijk alles voor mijn klanten, maar het werk is wel erg veel toegenomen de laatste maanden. Om zeker te zijn dat mijn klanten het beste van het beste krijgen op administratief gebied, was uitbreiding noodzakelijk. Met André heb ik er een ervaren man bij en kunnen we het werk verdelen. Zo kunnen we onze dienstverlening op peil houden.”

Administratiekantoor Tidak is hét administratiekantoor in Alphen aan den Rijn dat gespecialiseerd is in zzp’ers en kleine ondernemingen. “Wij hebben een goede en persoonlijke band met onze klanten en vinden het belangrijk dat dit zo blijft. Ik ben daarom blij dat André het team heeft versterkt en ben ontzettend trots dat het me lukt, in deze barre economische tijden, mijn bedrijf te laten groeien. Zijn er mensen die meer willen weten dan kunnen ze altijd een kijkje nemen op mijn website, www.tidak.nl of gewoon even bellen voor een afspraak, 06-29 020 111.”

Administratiekantoor Tidak

Platolaan 26
2408 DR Alphen aan den Rijn
M 06-29 020 111
I   www.tidak.nl
[email protected]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Julian van Dijck Mediya B.V https://mediya.nl/
11-04-2024 16:43
Julian
Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Nog een fijn Paasweekend! Met vriendelijke groet, Mike van Wijnen Mediya B.V https://mediya.nl/
30-03-2024 09:58
Julian