Notaris Boon uit Lisse: Laagdrempelig, modern en informeel

Notaris Boon is sinds 1 januari 2011 de nieuwe naam van het vertrouwde kantoor aan de Heere- weg 266 in Lisse, vroeger bekend als Notaris Kompier. Het kantoor heeft met een historie van ruim 300 jaar in de Bollenstreek een naam als betrouwbare partner in Lisse, waarmee het al eeuwen zeer nauw verbonden is.

Notaris Boon. Klein genoeg om persoonlijke aandacht aan iemand te kunnen besteden en echt op de hoogte te zijn van onze cliënten, maar ook van voldoende omvang om de notariële vakkennis in huis te hebben. Voor ondernemers staat Notaris Boon klaar zowel voor hun persoonlijke als de zakelijke kant. We regelen hier voor ondernemingen onder meer alle zaken rond oprichting van een B.V., de uitgifte of overdracht van aandelen, statutenwijzigingen, fusies en bedrijfsopvolging.

Particulieren kunnen ook bij het kantoor terecht. Jaap Boon: “Het gaat op het gebied van wonen van de levering van een huis, de hypotheek en nieuwbouw-projecten tot zaken rond erfpacht en splitsing in appartementen. Bij familiezaken verzorgen we het opstellen van samenlevingsovereenkomsten, testamenten en huwelijkse voorwaarden, maar we doen ook de volledige afwikkeling van een erfenis en planning op het gebied van schenk- en erfbelasting.”

Jaap Boon: “We staan bekend als een laagdrempelig notariskantoor met een moderne dienstverlening in een informele sfeer.  Het dorpse karakter laat toe dat iemand hier gerust zonder afspraak even binnenstapt met een vraagje. Dat is onze kracht. Daarbij wordt het als zeer prettig ervaren dat men hier al jaren hetzelfde team aantreft. Mensen zijn vaak gewend dat hun vaste accountmanager na een paar jaar al een andere baan heeft. Dat is hier niet zo. Ik werk hier met een hecht team dat al heel lang bij elkaar is.”

Notaris Boon

Heereweg 266, Postbus 35, 2160 AA Lisse
T 0252 – 41 32 44
E [email protected]
I www.notarisboon.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *