Strandpaviljoen Zee en Zon: Gezelligheid aan zee

Bij Strandpaviljoen Zee en Zon kunt u terecht voor een kopje koffie, cappuccino en uiteraard een biertje. Er zijn diverse soorten bier in huis.

Terras

Bij Strandpaviljoen Zee en Zon kunt u lekker op een terrasje plaats nemen. Er is een terras met uitzicht op het strand en een overdekt gedeelte voor wat schaduw op het heetst van de dag.

Lekker dineren

Na een aperatief kunt een keuze maken uit diverse verse voorgerechten van carpaccio tot een heerlijke verse vissalade. Bij het voorgerecht hoort natuurlijk een goed wijntje. Na het voorgerecht het hoofdgerecht, ook hier weer een zeer uitgebreide keuze uit diverse verse vis en vlees specialiteiten. Vooral de gebakken zeetong is bij Strandpaviljoen Zee en Zon een absolute specialiteit van het huis. Uiteraard ontbreken ook de Spare Ribs niet in het uitgebreide vlees assortiment. Kijkt u anders gerust eens op de Menukaart. Na het hoofdgerecht nog even na genieten met een mooie ijscoupe of een Irish Coffee. En dan maar genieten van die mooie zonsondergang.

Openingstijden

Vanaf zaterdag 2 maart 2013 weer elke dag geopend van 9:00 tot 22:30 uur. Open t/m 22 september

Strandpaviljoen Zee en Zon

Boulevard Afrit 11, Strandvak 10
Katwijk aan Zee
T reserveringen: 071 – 407 15 09
I  www.zeeenzon.nl

 

U kunt ons ook vinden op  Facebook, Hyves en Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam