Huys te Britten: Vergader- en feestlocatie en zoveel meer

De naam ‘Huys te Britten’ is afgeleid van de Romeinse vesting ‘Arx Brittanica’, door geschiedschrijvers ook wel ‘Brittenburg’ of ‘Borcht te Bretten’ genoemd. Het huidige Huys te Britten in Katwijk is een vergader en feestlocatie die vele mogelijkheden biedt voor groepen tot 200 personen. Wij beschikken over zalen van 90 tot 280 m2, een restaurant met een ruim terras, een binnen en buitenbad, een amfitheater en voldoende parkeergelegenheid. Wij kunnen voor u een programma ‘op maat’ creëren, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Om uw vergadering zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Er is gratis WIFI beschikbaar en u kunt alle presentatie materialen inhuren. Natuurlijk verzorgen we ook graag de culinaire invulling van uw dag: ontbijt, lunch, borrel, diner of feest is bij ons in uitstekende handen. Een meerdaagse bijeenkomst kunt u combineren met een overnachting in één van onze luxe Duinhuisjes.

Even wat anders tussen het serieuze werk door? Wij organiseren samen met lokale evenementen bureau’s actieve, sportieve en creatieve vergaderbreaks. Na afloop van de activiteit voelt iedereen zich weer opgeladen om terug naar de vergadering of training te gaan. Nieuw dit jaar is Boerengolf op het Katwijkse strand of probeer een hippe golfsurf-sup les!

Hebt u iets te vieren? Bij Huys te Britten vindt u volop mogelijkheden om er een onvergetelijk feest van te maken. Van kinderfeestjes en high tea’s  tot bruiloften en feestavonden. De verschillende prachtige zalen bieden alles wat er nodig is voor een geslaagd feest. De heerlijke buffetten van de chef en een mooi glas wijn maken het plaatje compleet.

Huys te Britten is sinds 2013 ‘Huis der Gemeente’. Wij zijn er erg trots op dat de gemeente Katwijk ons als officiële trouwlocatie heeft aangesteld. Ja ik wil… nu in een stijlvolle ambiance met een ‘personal touch’. Alles onder één dak: zowel ceremonie, receptie, diner, feest. Het is zelfs mogelijk om een bruidshuisje te reserveren. Een heerlijk opgemaakt bed en een fles champagne staan voor u klaar. Geniet van de rust, ruimte en geur van de zee. Aan de rand van de prachtige duinen van Katwijk.

Bij de bouw van Huys te Britten is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Maar ook kunt u groen vergaderen, lunchen, borrelen en dineren in Huys te Britten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel van professioneel en duurzaam ondernemerschap. Dat is onze overtuiging. Daarom spelen we met de unieke assortimentsselectie ‘Eerlijk & Heerlijk’ in op de vraag naar duurzame producten. Deze duurzame inspanningen hebben ertoe geleid dat wij de gouden Green Key kregen!

Huys te Britten staat voor:

•        Een unieke plek in Katwijk aan Zee, gelegen aan de duinen

•        Makkelijk bereikbaar en gratis parkeergelegenheid voor de deur

•        4 sfeervolle zalen

•        Persoonlijke en professionele begeleiding voorafgaand aan uw bijeenkomst of feest

•        Gastvrije ontvangst en vriendelijke bediening

•        Toegankelijk voor mindervaliden (lift aanwezig)

•        Horecavoorzieningen voor ontbijt, lunch, borrel, diner of feest

•        Strand vergaderbreak activiteiten

•        Vergaderen in kleine groepjes van 2 tot 10 personen in een luxe Duinhuisje

•        Overnachten in luxe Duinhuisjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam