“Paal14 heeft een naam opgebouwd in Katwijk en omgeving”

Wish It, Dream It, Do It!

In de redelijk korte periode dat Paal14 bestaat, nu het 5e seizoen, hebben zij een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. In deze korte tijd zijn ze uitgegroeid  tot één van de populairste strandpaviljoenen van Katwijk, misschien wel het populairste strandpaviljoen.

Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en een ander idee bij uit eten gaan. Paal14 positioneert zich zo dat het een brede groep aanspreekt. Dit is ook te merken als men naar de leeftijden van onze gasten kijkt, er is niet één groep die eruit springt, gasten van alle leeftijdscategorieën voelen zich hier op hun gemak.

De ene groep geniet meer van het “loungen” op de banken of zitzakken de andere groep komt voor een lekker avondje uit eten. Kortom voor ieder wat wils.

“De veranderingen houden het leuk en geven een frisse uitstraling”

Leo en Petra Grimbergen voeren elk jaar weer veranderingen door bij Paal14. Ieder jaar is weer anders. Zo proberen wij ons elk jaar weer te onderscheiden door op meerdere vlakken te veranderen. Dit seizoen hebben we een ware metamorfose ondergaan.  De reacties die wij krijgen zijn allemaal erg leuk en positief. Sinds vorig seizoen zijn we ook actiever bezig met social Media, uit een afstudeeronderzoek van een van onze medewerkers is gebleken dat wij hier vele voordelen uit kunnen halen., zo  proberen wij onze gasten up-to-date te houden over Paal14.

Geen strak gedoe

Wie ons strandpaviljoen vergelijkt met andere strandpaviljoenen merkt al gauw op dat wij niet van dat hele strakke zijn. Dat willen wij ook niet uitstralen, wij willen een ontspannen en sfeervol paviljoen waar onze gasten kunnen genieten en waar het personeel er ook vrolijk en gezellig bijloopt. Dit komt ook leuker over op de gasten. Zelf zijn wij ook elke dag bij Paal14 te vinden en steken wij zelf ook graag de handen uit de mouwen.

“Het vakantiegevoel op het Katwijkse strand”

Sinds vorig seizoen hebben wij ook Strandhuisjes op het strand staan, wij hebben deze ook aangepast aan onze stijl .Dit  seizoen zijn daar nog eens twee strandhuisjes bijgekomen en staan er nu acht. De verhuur hiervan verloopt erg goed, in de winterperiode kregen wij 80-100 aanvragen per week vanuit Duitsland. De vakantiehuisjes maken ook reclame voor zichzelf. Voorbijgangers komen vaak even binnenlopen voor een brochure of voor informatie over  de huisjes.

Wij zijn nog steeds erg blij met de keuze die wij gemaakt hebben, een eigen strandpaviljoen te beginnen. Door de veranderingen die wij doorvoeren is elk jaar weer anders, dat houdt het ook voor ons en onze gasten leuk en spannend!

Strandpaviljoen Paal 14

Boulevard tegenover nr 8
Katwijk
T 071 – 401 44 64
I www.paal14.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam