De Raad Makelaars: Facelift voor Crown Business Center Bodegraven II

De vergaderzalen worden opgeknapt. En de receptie krijgt een nieuw uiterlijk. Deze vernieuwingen staan op stapel voor het Crown Business Center Bodegraven II. Hiermee wordt het nog weer aantrekkelijker om kantoor te houden in dit bedrijfsverzamelgebouw van De Raad Groep dichtbij de A12. Er zijn al werkkamers vanaf 25 m2 – met flexibele werkplekken – maar het is ook mogelijk om een hele verdieping te huren. Enkele voordelen: de prijs is tijdelijk lager, de huur is per vier maanden opzegbaar en vanaf 1 januari 2013 is de parkeergelegenheid gratis. Voordeel is ook dat de kantoorruimte binnen 48 uur beschikbaar is.

Kortom: geen drempels. En huisvesting op maat. Dit komt bovenop de vaste voordelen van Crown Business Centers:

  • Professioneel werkende receptionistes en secretariële ondersteuning
  • Centrale vergader- en kopieerfaciliteiten
  • Moderne communicatiefaciliteiten
  • Beveiliging
  • Fitnessruimte
  • Horecavoorzieningen met een aantrekkelijk assortiment en schappelijke prijzen.

Dankzij deze centrale ondersteunende diensten kunt u als ondernemer zich concentreren op de hoofdzaak: úw zaak. Crown Business Centers bevatten kantoren van klasse en bieden huisvesting op maat. U vindt ze in diverse plaatsen in de regio: behalve in Bodegraven ook in Alphen aan den Rijn, Leiden (Keypoint en Lammenschans) en Lisse.

Nog opslagunits beschikbaar

Lieuwe Roos, woonachtig in Alphen aan den Rijn, heeft recentelijk een opslagunit gekocht in het Crown Storage Center in zijn woonplaats. Hij gebruikt de unit voor het stallen van zijn camper en voor het doen van onderhoud. Hij koos voor de  opslagunit in Alphen vanwege de goede bereikbaarheid dichtbij de N11. Ook de optimale beveiliging met behulp van camera’s is belangrijk voor hem.

In het Crown Storage Center, centraal gelegen dichtbij Alphen aan den Rijn en Leiden, zijn nog ongeveer honderd units beschikbaar. Ze zijn leverbaar in vier typen, variërend van 30 tot 60 m2. De opslagunits zijn circa 10 meter diep. Daarin passen gemakkelijk twee auto’s achter elkaar. De units zijn vanaf 95 euro per maand te huur, of te koop vanaf ongeveer 40.000 euro v.o.n. De koper kan financiering krijgen tot 70 procent van de aanschafwaarde. De hoogwaardige opslagunits met uistekende sanitaire voorzieningen, een lift en voldoende parkeergelegenheid, zijn direct beschikbaar. Met name zzp’ers, kleine ondernemers en zakelijke hobbyisten tonen belangstelling, zoals advocatenkantoren die archiefruimte nodig hebben of fotografen die een fotostudio willen inrichten. Uitbreiden met meer units is altijd mogelijk dankzij de flexibele wanden. Huren kan voor korte of langere tijd.

Het Crown Storage Center is in het tweede kwartaal van 2012 opgeleverd en ligt dichtbij het Crown Business Center in Alphen aan den Rijn. Daarmee is het ook uitermate geschikt voor ondernemers die daar kantoor houden en behoefte hebben aan opslagruimte dichtbij.

Meer informatie: www.crownstoragecenter.nl

De Raad Makelaars

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk
T 071 – 40 51 500
I www.deraadmakelaars.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam