Column Michel Kappen: Zo trots als een pauw met gouden veren!

Als u mijn columns volgt weet u dat het afgelopen jaar zeer hectisch is geweest. Het leek wel ‘Goede tijden Slechte tijden’ in het echt! Fantastische gebeurtenissen afgewisseld met verbijsterende situaties.

Maar we hebben de zaken op de rit. En wat staat er een mooi bedrijf! En wat een pracht toekomst ligt er voor ons in het verschiet!

10 jaar lang heb ik samen met Dirk van der Lans gesleuteld aan een visie. Een nieuwe visie… Een productcombinatie waarin passie, authenticiteit en financiële waarde zijn gebundeld. Investeren in echte fysieke Schotse Single Malt Whisky’s. Een investering die staat!

Hart voor de Zaak als vormgever en adviseur heeft een belangrijk aandeel gehad in de aanloop en Interpulse waar wij samen de eerste whiskybeurs ter wereld mee hebben gebouwd! Het bestuur van de Stichting World Whisky Storage die de voorraden controleert en met name Andries de Boer die een belangrijke rol als klankbord heeft gehad.

Maar uiteindelijk zijn het onze investeerders die geloof in onze visie hebben getoond door miljoenen in whisky te investeren. 6 jaar geleden zijn de eerste pionierende investeerders in whisky gestapt en hebben zij het wel en wee meegemaakt van de onderneming (in 2009 nog een eenmanszaak).

Vanaf heden zal de naam SCOTCH WHISKY INTERNATIONAL met trots prijken op de gevel. Een naam die staat voor nu en in de toekomst.

Als de laatste hobbel is genomen, wordt het 10 jarig bestaan uitbundig gevierd. De nieuwe WORLD WHISKY INDEX is in aantocht, beste lezers.

En…past de titel een beetje bij het verhaal?

Michel Kappen, The Whisky Talker. Een Nederlander met een Schots tintje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *