Profile Tyrecenter Oppelaar: ‘Economisch voordeel voor de klant is wat telt’

Profile Tyrecenter Oppelaar is een echt familiebedrijf met hart voor de klant. En dat wordt opgemerkt. Niet alleen zijn veel bedrijven al jaren klant, ook werd Oppelaar getipt als nominatiekandidaat voor de Sterkste Schakel.

Voor die deelname heeft de bandenspecialist vriendelijk bedankt. Aad Oppelaar: ‘We zijn vereerd, maar wij werken liever op de achtergrond.” Hollandse nuchterheid ten top. In 1970 begon vader Oppelaar met zijn bedrijf en in 1991 nam Aad het roer over. Inmiddels is de derde generatie in dienst getreden. Rond de eeuwwisseling sloot Oppelaar zich aan bij de Profile Tyrecenter organisatie. “We groeien gestaag. We hebben aangebouwd, het pand van de buren erbij gekocht én een vestiging in Woerden geopend”, zegt Oppelaar. “Dit kan dankzij het vertrouwen dat klanten in ons stellen.”

Profile Tyrecenter Oppelaar werkt veel voor transportbedrijven. “We doen er alles aan zoveel mogelijk economisch voordeel voor de klant te behalen. Het begint bij een goed productadvies op basis van gebruik van het voertuig. Daarnaast controleren we regelmatig het wagenpark. Spanning, profieldiepte en uitgelijnde voertuigen en gebalanceerde banden zijn enorm van invloed op het  brandstofverbruik. Zorg dat dit op orde is en de investering verdient zich meer dan terug.”

Bij Profile Tyrecenter Oppelaar is vrijwel iedere band uit voorraad verkrijgbaar. Van truckbanden tot de band van een kruiwagen. “Ook hebben wij heel veel knowhow in huis op het vlak van industriebanden. Daarnaast hebben de winterbanden een enorme vlucht genomen. In het voor- en najaar is het dan ook druk met het wisselen van banden”, vult Oppelaar aan. Voor de klanten die daarop wachten is er overigens ook nog eens gratis wifi beschikbaar in de geheel vernieuwde receptie en wachtruimte.

Profile Tyrecenter Oppelaar

Linnaeusweg 3, 2408 BX Alphen aan den Rijn // T 0172 – 472675
Klompenmakersweg 1, 3449 JB Woerden // T 0348 – 42 46 39

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam