Nieuw automatiseringsproduct BMP Datapartners brengt stabiliteit

De wereld van de automatisering ontwikkelt zich steeds sneller. Tegelijkertijd is het ondernemingsklimaat – op z’n zachts gezegd – nogal veranderd. Een automatiseringspartner die meedenkt met de klant is dan ook geen overbodige luxe. BMP Datapartners BV past naadloos in dat profiel en ontwikkelde een nieuw concept dat rust en overzicht kan brengen in het bedrijf: BMP-Lease.

Één klik op de site van BMP Datapartners maakt meteen duidelijk dat het hier gaat om een veelzijdig en flexibel automatiseringsbedrijf. Onlangs verhuisde BMP naar een groter pand in Sassenheim, omdat de oude behuizing aan alle kanten knelde. En dat zegt wel wat, want wie ondanks de huidige economische omstandigheden groei weet te realiseren, is letterlijk en figuurlijk gezond bezig.

Automatisering: een gevoelige zaak

De kracht van BMP Datapartners BV is ondermeer te vinden in het feit dat het bedrijf de huidige ontwikkelingen niet alleen volgt en begrijpt, maar deze kennis en ervaring ook weet om te zetten in passende producten en services voor de klant. Automatisering is een belangrijk bedrijfsonderdeel; sommige ondernemers hebben er al een halve dag op zitten als andere nog aan het ontbijt zitten. Reden waarom BMP Datapartners BV 24 uur per dag actief is, 7 dagen per week. Automatisering is een gevoelige zaak. Als bedrijf ben je er van afhankelijk, storingen kunnen je klanten kosten en tegelijk wil je graag up to date blijven functioneren. De vraag wat dat aan kosten met zich meebrengt is vaak ongewis. Daar is bij  BMP Datapartners BV over nagedacht en dat leidde tot een nieuw product: de BMP-Lease. Operatief vanaf 1 oktober aanstaande en verder reikend dan alleen de aanschaf van de hardware. Want goed beschouwd vormt de hardware nou eenmaal niet de grootste kostenpost. Het is juist het onderhoud van de complete infrastructuur dat ongewild in de papieren kan lopen. De ontwikkelingen gaan immers snel in de automatiseringswereld. Processen die een paar jaar geleden nog toekomstmuziek waren, zijn vandaag gemeengoed.

Overzichtelijke kosten brengen rust

“Wil je dat als ondernemer kunnen blijven volgen, dan sta je soms voor grote investeringen”,  legt BMP-directeur Koos van Kruistum uit. “Dat kan op dit moment wel eens erg lastig zijn voor een ondernemer, vandaar dat wij zijn gestart met BMP-Lease, een service die de klant in staat stelt te blijven ontwikkelen en vernieuwen, zonder voor onverwachte en hoge kosten te komen staan. Wij leasen niet alleen de hardware maar bieden ook de mogelijkheid om in ‘de Cloud’ te werken, in plaats van op een eigen –kwetsbare- server.

Via BMP Care zorgen we tevens voor het onderhoud van de ICT-infrastructuur van de klant. Dankzij het leaseprogramma weet de ondernemer vooraf exact wat zijn jaarlijkse automatiseringskosten zullen zijn”. Het maandelijkse leasebedrag is vanzelfsprekend afhankelijk van de apparatuur en de service die de klant afneemt, en heeft een looptijd van 3, 4 of 5 jaar. Met andere woorden: BMP-Lease brengt rust overzicht en is daarmee voor de ondernemer een typisch product ván en vóór deze tijd.

BMP Datapartners BV

Corn. Verolmeweg 5
2171 KV Sassenheim
T 071 –  403 46 43
[email protected]
I www.bmp-datapartners.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *