Extra voordeel met Zorg en Zekerheid collectiviteitscontracten

Met ‘Zorg Dichtbij’ naar de bedrijven toe.

Gezonde medewerkers zorgen letterlijk voor een gezond bedrijf. Met haar collecitiviteitsverzekeringen voor werkgevers draagt Zorg en Zekerheid daar aan bij. Deze contracten bieden veel voordeel. Naast een aantrekkelijke korting betekent dat vooral een persoonlijk en deskundig advies op maat om proactief te werken aan een gezonde bedrijfsvoering.

“Als we de gezondheid bevorderen dan scheelt dat verzuim en dus kosten. Daar geven we samen met het bedrijf inhoud aan”, geeft salesmanager Robbert Kastercum aan. Bij Zorg en Zekerheid gaat dit verder dan het ‘verkopen’ van verzekeringen. “Het doel van collectiviteitscontracten is immers om samen voordeel te behalen. We beginnen altijd met een gezondheidsanalyse op locatie. Vervolgens maken we een plan van aanpak erop gericht om gezonde mensen gezond te houden en zieke mensen weer snel op de been te helpen. We doen bijvoorbeeld aan wachtlijstbemiddeling en hebben veel contact met zorgverleners.” Daarmee brengt de zorgverzekeraar zorg dichtbij, zowel in tijd als in locatie.

Meedenken in uitvoering

“Laatst hadden we een timmerbedrijf waar gezondheidsklachten waren. In plaats van de timmerlieden naar de fysiotherapeut te sturen, kwam deze naar het bedrijf. De problemen werden bij de oorzaak aangepakt en de gezondheidsklachten verdwenen. Wat ook belangrijk is, is dat wij niemand uitsluiten. Bij het Bio Science Centre zijn alle expats zonder screening welkom. Dit past bij ons gevoel voor solidariteit: gezonde mensen helpen zieke mensen. Een mooie gedachte die helaas soms wel lastig is uit te leggen in deze individualistische maatschappij.  Daarom is zo’n collectiviteit ook zo mooi.”

Dichtbij de mensen

Dat de verzekeringsmaatschappij dichtbij de mensen en de ondernemers staat, blijkt uit de vele netwerken waarin het actief is. “Zorg en Zekerheid is een begrip in de Randstad, bekend in heel Nederland én zelfs daarbuiten actief voor de internationale klanten. Omdat onze roots in de Rijnstreek liggen, zijn we daar erg actief. Zo werken we veel samen met business-club ARC de Triomphe en golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn. Ook is onze verzekeringswinkel bij de winkeliersvereniging aangesloten. Daarnaast zijn we sponsor van diverse evenementen in de Rijnstreek, maar ook daarbuiten.”

Twee eeuwen expertise

Zorg en Zekerheid bestaat al sinds 1825 en kan daarmee bogen op bijna twee eeuwen ervaring. Als dé specialist op het vlak van zorg en verzekeringen is er dan ook veel expertise in huis waar ondernemers van kunnen profiteren. “We kunnen werkgevers wegwijs maken in het web van regelgeving. Wat is er allemaal, wat betekent het en wat kun of moet je er mee? Via onze website www.zorgenzekerheid.nl kunt u zien wat we op dit gebied doen.”

Bij elkaar opgeteld zijn de mogelijkheden binnen de collectiviteitscontracten legio.  “Ons voornaamste doel is een zeer goede verhouding tussen de premie en de dekking te realiseren. Daarin bieden wij ruime keuze. Van twee basisverzekeringen tot zes soorten aanvullende verzekeringen. Met elkaar kijken we wat de beste keuze is”, besluit Kastercum.

Zorg en Zekerheid

Postbus 400
2300 AK  Leiden
T 071 – 58 25 364
E [email protected]
I www.zorgenzekerheid.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *