‘Easy going’ to Hilton Garden Inn Leiden

Als eerste Garden Inn hotel uit de Hilton-keuken in de Benelux staat er naast toeristische attractie en congrescentrum CORPUS sinds kort iets bijzonders. Op steenworpafstand van onder meer Leiden, Katwijk en Keukenhof en tal van ‘easy going’ faciliteiten in eigen huis is het Hilton Garden Inn Leiden een aanwinst voor de regio. Zowel zakenmensen als toeristen zijn hier aan het juiste adres voor alles wat ze nodig hebben, maar dan zonder poespas.

Met de naam Hilton in gedachten, zou je bij binnenkomst van het Hilton Garden Inn Leiden misschien iets anders verwachten. Wie bij dit comforthotel binnenstapt, voelt zich echter direct thuis door de huiselijke inrichting in behaaglijke aardetinten. In één oogopslag wordt duidelijk wat dit hotel te bieden heeft: receptie, vijf meetingrooms, een business center en een restaurant. Warm welkom geheten door de open haard en gezellige lounge met achtergelegen bar wordt direct een statement gemaakt. “De formule van het Hilton Garden Inn”, verduidelijkt Hotel Manager Sjoerd Sybesma. “We richten ons op bepaalde zaken die wij belangrijk vinden, zoals gezelligheid en laagdrempeligheid, maar ook remote printing vanuit de hotelkamer, parkeren, internet, een state of the art fitnesscenter, allemaal bij de kamerprijs inbegrepen.”

Om dit ‘focus service concept’ te illustreren, laat hij één van de 173 kamers zien. Wat ook hier weer opvalt is het goed doordachte concept dat zelfs tot in de badkamer is uitgewerkt. Een grote, comfortabele douche, rood tapijt, donkerhouten meubels, het onovertroffen Garden Sleep system bed en de ergonomische bureaustoel naar ontwerp van Herman Miller maken de kamer af.  Maar ook de in grootte variërende en aan elkaar te koppelen meetingrooms zullen menig zakenreiziger aangenaam verrassen. “Standaard een beamer en flipboard, brede gangen, volop daglicht…”, somt Sybesma op. “Direct gelegen naast het CORPUS museum dat ook een congrescentrum bezit met ruimte voor 500 personen, een ideale aanvulling. Tezamen kunnen we nu ook meerdaagse congressen en break outs bieden.

We lopen verder naar het restaurant waar de open keuken een prominente plek inneemt. Ook hier is weer aan iedereen gedacht: ontbijters die rustig en intiem willen eten op de rode, ronde bank, zakenlieden die even snel iets willen happen aan de hoge statafels en groepen die hun diner graag in de private diningroom nuttigen. “We hebben alles wat nodig is, behalve de onnodige extra’s zoals bijvoorbeeld een conciërge. Zo laten we de minibar op de kamer bewust leeg zodat de gasten daar zelf hun inkopen in kunnen doen”, geeft Sybesma een voorbeeld. “Maar ook hebben we hier twee magnetrons in onze pantry, zodat men hier eenvoudig een maaltijd kan opwarmen en faciliteren we een was- en droogservice.”

Filosoferend op het terras met zicht op het nabij gelegen Bio Science Park en de A44 gaat hij verder: “Wat dat betreft zijn we heel anders dan een Hilton hotel. We mogen er dan wel onderdeel van zijn, maar we zijn geen Hilton. Het is hier veel informeler en laagdrempeliger. Wel vallen we onder de Hilton family en dat schept verwachtingen, zoals hoogstaande service en kwaliteit. Maar dat maken wij ook waar.  Verder zijn we vooral een easy going hotel dat het zijn gasten zo makkelijk mogelijk wil maken.”

Hilton Garden Inn Leiden

Willem Einthovenstraat 3
2342 BH Oegstgeest
T 071 7111000
I  www.leiden.hgi.com

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam