Dune lanceert het online-bureau Pebbler

Pebbler – The Web Marketing Agency.

Online communicatie is reeds de toekomst en daarmee is online marketing tot een meer dan volwaardige discipline in de wereld van marketing en communicatie geworden. Deze ontwikkeling die zich vooral het laatste decennia heeft doorgezet vraagt dan ook steeds meer om pure specialisten.

Online marketeers die weten hoe deze nieuwe media zo optimaal als mogelijk bedrijfsmatig ingezet kan worden. Mede in dat kader heeft Dune Reclamebureau het nieuwe online bureau, Pebbler – The Web Marketing Agency, gestart onder leiding van online specialist Alex Kulk.

Websites, portals, social media, apps; de internetwereld breidt zich in snel tempo uit en biedt daarmee het bedrijfsleven legio commerciële kansen. Pebbler speelt daar op in en biedt een breed scala aan mogelijkheden: van bouwen, onderhouden en beheren van websites tot breed inzetbare internetmarketing. Pebbler’s online filosofie is gebaseerd op toegankelijkheid, betrouwbaarheid en actualiteit.

Directeur/partner Alex Kulk heeft ruim tien jaar internetmarketing ervaring op hoog niveau in zijn bagage. Elke aanvraag wordt daarom opgevolgd door een opmaat advies afgestemd op de bedrijfssituatie en kan daarmee bijdragen aan de online strategie van de aanvrager.  Naast de vaste kern van Alex Kulk en een klein team van internetspecialisten, heeft Pebbler de beschikking over een aantal vaste netwerkpartners waarmee continuïteit en snelheid kan worden geboden.

Internetmarketing gaat veel verder dan een website bouwen. Veel belangrijker is de toegankelijkheid, betrouwbaarheid en actualiteit van de website waarmee het doel zal moeten worden bereikt: het genereren van voldoende bezoekers op uw website en de gewenste bezoekers te laten doen wat je als aanbieder wilt. Dat kan informeren zijn, maar ook imagobuilding/PR en (de ondersteuning) van de verkoop van uw producten en diensten.

Onderscheidend in de regio is de Content Management Service. Pebbler biedt ondersteuning bij het creëren, plaatsen en beheren van relevante content op (bestaande) websites en kan desgewenst dit gehele proces uit handen nemen. Zo blijft de informatie op de website actueel en relevant. Het momentum van ieder webbezoek wordt hoog gehouden en is daarmee aantrekkelijk voor bezoekers en zoekmachine optimalisatie.

Pebbler is gevestigd aan de Valkenburgseweg 48 te Katwijk aan den Rijn en werkt nauw samen met het daar eveneens gevestigde Dune Reclamebureau waarmee het een full service online-offline communicatiepakket kan bieden.

Pebbler – The Web Marketing Agency
Valkenburgseweg 48
2223 KD Katwijk aan den Rijn
T 071 – 40 16 830
E [email protected]
I www.pebbler.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam