De sectorbenadering van TeekensKarstens

Voor TeekensKarstens is de bedrijfsvoering van de cliënt leidend aan een juridische oplossing. Daarom werken de juristen van TK sinds enige tijd vanuit een sector gestuurde benadering. Binnen deze sectoren werken de advocaten en notarissen van TK geïntegreerd samen. Zo bundelen zij niet alleen hun juridische kennis, maar maken zij ook optimaal gebruik van de aanwezige branchekennis, die van groot belang is bij het oplossen van het vraagstuk van de cliënt.

Edward van Lent, hoofd van de sector Vastgoed & Projecten:

“Ondanks de roerige tijden in “vastgoedland”, biedt de sectorgerichte aanpak van TK juist voor deze branche kansen. Onze advocaten en notarissen werken – naast de vastgoedsector – zowel in de publieke sector als in de sector retail & horeca. De kennis van hetgeen zich afspeelt in deze sectoren maakt het voor onze cliënten aantrekkelijk om voor TK te kiezen.”

Dick Timmermans, hoofd van de Publieke Sector:

“Good governance en duidelijk verantwoording afleggen aan de maatschappij en stakeholders zijn tegenwoordig serieuze aandachtspunten voor onze relaties binnen het publiek domein. Dat stelt de nodige eisen aan de wijze waarop TK juridisch opereert. Niet het oplossen van problemen maar juist het helpen voorkomen daarvan is de insteek van onze dienstverlening.”

Frank Vergeer, hoofd van de sector New Technology:

“Deze sector kenmerkt zich door de enorm snelle ontwikkelingen en de noodzaak tot vernieuwing. Dergelijke ontwikkelingen gaan uiteraard gepaard met de nodige horten en stoten en hoge investeringen waarbij bescherming van het product, dienst of uitvinding en de juiste wijze van vermarkting alsmede het zoeken van de juiste samenwerkingsverbanden van groot belang zijn. Onze specialisten helpen hier graag bij.”

Rik Kamps, hoofd van de Financiële sector:

“Het kan niemand zijn ontgaan dat de financiële sector in beweging is en onder het vergrootglas ligt van overheidsinstanties en media, waardoor zorgvuldig manoeuvreren is vereist. Wet- en regelgeving lijken per dag te veranderen. Het is juist deze dynamiek die het werken binnen deze sector voor mij zo boeiend maakt. Met onze specialistische kennis van alles wat leeft binnen de financiële sector kunnen wij vaak net het verschil maken.”

Pietia Laarhoven – van der Mark, hoofd van de sector Agri & Food:

“De overnamemarkt blijft in beweging vanwege toenemende margedruk, innovatie en geografische expansie. Groeiende concurrentie dwingt ook tot samenwerking. Steeds moet de geoorloofdheid van cont(r)acten getoetst worden. De sector staat   bol van regelgeving. Wij ondersteunen telers, inkopers, producenten, toeleveranciers en exporteurs met het slim toepassen van deze regels en het benutten van kansen ervan.”

Robert Jan Stoop, hoofd van de sector Retail & Horeca:

“De dynamiek van de sector is enorm. De technologische ontwikkelingen, de klant die steeds veeleisender en kostenbewuster wordt en niet te vergeten de stroom aan nieuwe wetgeving en CAO’s. Wij werken voor supermarktketens, drogisterijen, slijterijen en enkele toonaangevende restaurants en hotels. Samen met de Hoge- school Leiden werken we daarnaast aan het implementeren van trends uit het rapport Retail 2020 bij regionale ondernemers.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam