Van Leeuwen Valkenburg: “Vertrouwen is de basis voor alles”

“We doen alles wat op en in de grond zit,” zegt Willem van Leeuwen van het gelijknamige bedrijf in infra-, groen- en milieuwerkzaamheden. “En dat is heel breed.” Van bestrating, damwanden en groenvoorziening tot minder zichtbare dingen, zoals de riolering en bodemsanering.”

In de ruim twintig jaar dat Willem van Leeuwen eigenaar is van zijn bedrijf, heeft hij de bouwwereld zien veranderen. Vroeger had je één bouwbedrijf dat al het werk deed, samen met een enkele leverancier. Tegenwoordig lopen er op een bouwproject  aannemers, onderaannemers en gespecialiseerde zzp’ers rond.

Filosofie

Van Leeuwen: “Dat betekent veel meningen en gedeelde verantwoordelijkheden. Deze complexe situatie vraagt om goede samenwerking en kijken naar het totaalbelang. We willen een partij zijn aan wie je iets durft toe te vertrouwen. Daarom gaan we voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Vertrouwen is de basis voor alles. Dat is onze filosofie, al 21 jaar lang.”

“We zijn een totaaloplosser,” vat Willem van Leeuwen samen, met duurzaamheid en kwaliteit als onderscheidende elementen. Hij onderstreept dit met certificaten op het gebied van ISO, VCA**, groen en milieu. Op dit moment is Van Leeuwen bezig met het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij dit alles hoort ook een duurzame en langdurige relatie met de vijftien eigen medewerkers. De meesten werken al langere tijd voor ons, zegt Willem van Leeuwen, daarbij wijzend naar bedrijfsleider en rechterhand Rob Jongeleen, inmiddels tien jaar in dienst bij Van Leeuwen.

Vertrouwd gezicht

Het Valkenburgse bedrijf werkt voornamelijk in de Randstad, grofweg tussen Haarlem, Den Haag en Rotterdam. “Het liefste werken we in onze eigen regio,” zegt Willem van Leeuwen. “Daar ken je de mensen. Dat betekent persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht. Bovendien is de reistijd dan kort. Dat is wel zo praktisch, want we willen flexibel en snel zijn. Maar als we door opdrachtgevers van verder weg worden benaderd, zeggen we geen nee.”

Voorbeelden van recente projecten in de regio zijn de inrichting van het terrein rond het nieuwe hoofdkantoor van Ouwehand Bouw in Valkenburg, de inrichting van het terrein rondom appartementen en een gezondheidscentrum bij het Zeehospitium in Katwijk en de inrichting van het terrein rond een centrum voor dagbesteding en een kinderboerderij voor de Willem v.d. Bergh Stichting in Noordwijk.

Rooie Buurt

Verder zorgt Van Leeuwen voor vlonders en steigers in de Leidse woonwijk Groenoord en voor de aanleg van het riool en de inrichting van de Rooie Buurt in

Katwijk. In Voorhout (Bloemenschans) is Van Leeuwen bezig met de aanleg van het riool, dit najaar gevolgd door de herinrichting van de buitenruimte in de wijk Oosthout in Teylingen. In Van Leeuwens eigen gemeente doet het bedrijf de bodemsanering op de Joghtlaan en legt het een damwand aan.

“Vaak gaat het om wat grotere projecten,” karakteriseert Van Leeuwen de werkzaamheden. “Maar ook het kleine werk en werk voor particuliere klanten schuwen we absoluut niet. Dat plannen we meteen in. Problemen proberen we snel en adequaat op te lossen.”

Van Leeuwen Valkenburg Infra, Groen en Milieu

Zonneveldslaan 4
2235 SC Valkenburg
T (071) 407 28 50
E [email protected]
I www.vanleeuwenvalkenburg.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam