Van der Burg hoveniers: “We zijn een allround bedrijf”

Het motto ‘Uw tuin is uw thuis’ van hoveniersbedrijf Van der Burg geldt al lang niet meer voor alleen particuliere klanten.  Ook door ondernemingen, woningbouwverenigingen en gemeenten wordt het Rijnsburgse bedrijf vaak ingeschakeld. “De verhouding is ongeveer fiftyfifty,” zegt eigenaar Rob van der Burg.

Het hoveniersbedrijf, dat over zes jaar (in 2018) zijn 100-jarig bestaan viert, groeide gestaag de afgelopen jaren. In ruim tien jaar tijd verdriedubbelde het personeelsbestand. Inmiddels werken er acht vaste medewerkers. In piektijden – tussen begin maart en half juli – worden zo nodig extra mensen ingehuurd. Wat is de succesformule? “Dat groeit zo,” blijft Rob van der Burg bescheiden. “Het is ook maar net wat er op je pad komt.”

De vier rode bedrijfswagens van Van der Burg rijden door de hele regio, van de noordelijke helft van de Randstad tot Wassenaar. “Het liefst werken we in Katwijk en omgeving,” zegt Rob. “Zeg maar het rondje om de kerk. Dat is wel zo prettig, onder andere vanwege de reistijd.” Recente projecten zijn de aanleg van de tuin bij het pand van Ouwehand Bouw en een groot tuinproject in opdracht van een woningbouwvereniging in Nieuwkoop.

Korte lijnen

We zijn een allround hoveniersbedrijf, karakteriseert Rob zijn bedrijf, met een vast aanspreekpunt voor de klant, zodat de lijnen kort blijven. “We bedenken het en we doen het. De diversiteit van het werkpakket zorgt ervoor dat het leuk blijft, ook voor de medewerkers. Dat is belangrijk; zo blijven mensen gemotiveerd en kunnen ze hun werk met gevoel doen, zoals de klant het voor ogen heeft.”

De aanleg of renovatie van een particuliere tuin of een bedrijfstuin begint met een goed advies. Dit wordt gevolgd door een ontwerp van de tuin. Als de klant zich hierin kan vinden, komen de medewerkers van het Rijnsburgse bedrijf langs om de tuin aan te leggen. Dit beperkt zich niet tot de beplanting. Ook de verlichting, de sproei-installatie, de bestrating en de drainage worden door Van der Burg aangelegd.

Ook onderhoud

Rob: “We doen eigenlijk alles in en rond de tuin. We leggen nieuwe tuinen aan, maar doen ook de renovatie van bestaande tuinen. Bovendien kunnen we het onderhoud voor onze rekening nemen, bijvoorbeeld op maandbasis, voor klanten die zelf geen tijd hebben om het onderhoud te doen. We bieden een totaalpakket en regelen alles voor de klant. Kwaliteit en duurzaamheid, ook in onze materiaalkeuze, doen de rest.”

Van der Burg hoveniers

Evertsenstraat 25
2231 RA Rijnsburg
T  071 – 408 48 42
E [email protected]
I www.vanderburghoveniers.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam