Schildersbedrijf Hans van der Plas: “Je personeel is je omzet”

Schilderen van villa’s – van Wassenaar tot Zuid-Frankrijk – is het handelsmerk van schildersbedrijf Hans van der Plas, dat sinds de start in 1989 uitgroeide tot een gecertificeerde onderneming met ruim 25 medewerkers. Maar daar blijft het niet bij. “Wij doen van alles, maar wel altijd het nettere werk.”

“Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel,” zegt boekhouder Kees van der Niet. “We gebruiken kwalitatief goede verf, professioneel materiaal en we hebben alle benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en vakkundigheid. Hiermee onderscheiden we ons van de vele kleinere schildersbedrijven in Katwijk. Bedrijfsleider Ewoud Schaap beaamt dat en voegt toe: “Als we afspreken dat we twee keer lakken, of bij sommige villa’s zelfs drie keer, dan doen we dat. Afspraak is afspraak.”

Arbeidsintensief werk

Maar doorslaggevend bij het leveren van kwaliteitswerk zijn de medewerkers, zegt Schaap. “Het personeel is je bedrijf, je productie en je omzet. Ons werk is arbeidsintensief. Gelukkig hebben we een goede groep mensen en is het verloop laag. Een goede sfeer is belangrijk. Met een barbecue in de zomer en bijeenkomsten rond bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerstmis en Pasen houden we het gezellig.”

De tientallen projecten die Van der Plas jaarlijks doet, zijn in ongeveer zestig   procent van de gevallen in opdracht van aannemers. Vaak gaat het om villa’s en grotere huizen, maar ook nieuwbouwprojecten en bedrijfspanden worden aangenomen. De resterende veertig procent is onderhoudswerk, veelal in opdracht van particulieren en verenigingen van eigenaren. Ook glaszetten, gevelreiniging en afwerken van wanden (behangen, pleisterwerk, aanbrengen van structuurverf) behoren tot het werkpakket van het Katwijkse bedrijf.

Zuid-Frankrijk

Van der Plas werkt in de hele westelijke helft van ons land en ook daarbuiten, tot zelfs over de landsgrenzen. Bijzondere opdrachten, het afgelopen jaar, zijn villa’s in België en Zuid-Frankrijk en zelfs een kerk: de Sint Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen. Schaap: “Een mooi project. Op grote hoogte verven we de muren en de bogen. We brengen de kerk terug in zijn oorspronkelijke staat.”

Schildersbedrijf Hans van der Plas

Katwijkerbroek 22
2223 XP Katwijk
T 071 – 402 19 00
E [email protected]
I www.hansvanderplas.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam