Putman B.V. 65 jaar

Vanaf herrijzend Nederland tot vandaag de dag is het motto ‘innovatie en duurzaamheid’ actueel gebleven. Want 65 jaar later is diezelfde Putman gespecialiseerd in complete Green-energie projecten voor particulieren en bedrijven. Totaaloplossingen, no nonsense, één aanspreekpunt en alles onder één dak. En dat alles onder het toeziend oog van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven.

De certificatie van de SEI is voorbehouden aan vakbekwame installatiebedrijven die over de kennis en middelen beschikken om installaties zo te ontwerpen dat voldaan word aan de meest recente eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid. Recentelijk is aan de vakgebieden ook de erkenning warmtepomp- installaties toegevoegd, hiermee weet Putman B.V. zich te onderscheiden van vele andere installatiebedrijven in de randstad.

Buiten de gebaande paden baart Putman B.V. opzien met deze succesvolle toepassing van het warmtepompsysteem, recente projecten zijn Esic Noordwijk, Azzurro Noordwijk, De Witte Roos Delft, Ymere wonen in Nieuw Vennep . Een hoogstandje van wetenschap en techniek.  Door verschillende warmtepomptechnieken en zonnecollectoren samen te voegen, wordt een optimale klimaat- en energiebeheersing bereikt.

Putman blijft innoveren. Dat is de rode draad in het verleden, het heden en de toekomst van de onderneming. Hoe lang die draad is blijkt uit kleinzoon Joris Putman, TV producent en presentator van beroep, die zich met hart en ziel inzet voor hetzelfde innovatieve denken. Zijn Green Dream Productions is een jong mediabedrijf dat handelt vanuit duurzame en maatschappelijke betrokkenheid. Joris Putman maakt eerlijke televisieproducties, gericht op de maatschappelijke bewustwording van de kijker. Met het programma ‘Watt Nu?’ op RTL 7 werden de familiebanden aangetrokken naar aanleiding van de aflevering over aardwarmte. Het geeft aan hoe duurzaamheid en de naam Putman onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Putman Installaties BV / Putman Onderhoudsdiensten BV

Keyserswey 52, 2201 CX Noordwijk
T  071 – 361 92 10
E [email protected]
I www.putman-installaties.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam