OZZO Sushi & Lounge in Sassenheim: ‘Hier ga ik zeker terugkomen’

Bij wie? Ik herken uw vraag, maar mij werd duidelijk gemaakt dat het een leuke zaak is voor een gezellige borrel met terras en dat je er ook lekker Sushi kan eten en zelfs mee kan nemen en dat ze vanaf 5 uur geopend zijn. Het zou gevestigd zijn in Van der Valk Hotel Sassenheim en naast het Casino.

Makkelijk bereikbaar dus vanaf de A44 of via Sassenheim of Warmond. Bij Hotel Sassenheim draai ik gelijk linksaf het parkeerterrein op waar je ruim en gratis kunt parkeren. Ik loop de strak moderne hotelingang in en vind aan mijn linkerhand OZZO. De eerste aanblik is die van een trendy Sushi-bar in het centrum van Londen. Strak, eigentijds, smaakvolle roze, paarse en lila tinten gecombineerd met Japans zwart. Je vraagt je bij binnenkomst even af of een biertje en een bitterbal wel kan, maar het kan zeker. Het op de zon gelegen terras met een waterpartij, loungy stoelen en heaters oogt uitnodigend. Binnen heb je een zit/restaurant gedeelte en daarachter een royale bar. Ondanks dat de zon schijnt kiezen wij binnen een zitje aan het raam. Plezierige, niet overheersende achtergrondmuziek en het publiek is zeer gevarieerd. Zakenpakken, een vriendinnenclubje, een schuchter datend stelletje en in het restaurantgedeelte zie ik een gezin met keurige kinderen aan de Sushi.

Leuke beleving

De akoestiek is dusdanig dat prettig praten mogelijk is. Ik zie het al, een prima pils, maar ook een Japans biertje en natuurlijk de reguliere dranken. Op zich is origineel dat je er kan kiezen uit een drietal wijnproeverijtjes. De borrelkaart biedt een aantal kleine hapjes zoals een Teriyaki saté en ja, ook de onvermijdelijke portie Bitterballen. Prettig van deze Sushi-bar is dat je ook bij de borrel wat Sushi hapjes kan bestellen zonder dat je echt aan tafel hoeft. Mijn bier-genote en ik kiezen voor dat laatste.

Grappig is dat je de Sushi-koks in de verhoogde keuken aan de bar kan zien werken en via de camera boven hen, worden hun handelingen op de muur geprojecteerd. Onze Sushi’s zijn superlekker en supervers. Echt een leuke beleving zo bij je biertje. Ik laat mij vertellen dat je een deel van OZZO kunt reserveren voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel en dat het restaurant ook een Take-away mogelijkheid heeft. Ideaal dus als je van de zaak naar huis rijdt, even de snelweg af en zo er weer op, met een fraaie draagtas met lekkers. Kortom voor mij een goed gelegen en gezellige gelegenheid voor een biertje na een werkzame werkdag, met een hele aparte Oriëntaalse beleving, waar gastvrijheid vanzelfsprekend is. Hier ga ik zeker terugkomen!

Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim  T 0252 21 90 19   I www.ozzo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam