Een beter aanbod en meer kennis bij BouwCenter Goedhart

Bij BouwCenter Goedhart volgt de ene ontwikkeling na de andere zich op. Het afhaalassortiment is uitgebreid, de verhuur van machines is veel voordeliger geworden en binnenkort vindt er een vakavond plaats om kennis en ervaring te delen.

‘Gegarandeerd beter geholpen’ is de slogan die BouwCenter Goedhart serieus neemt. Binnen het BouwCenter is alles erop gericht de vakman snel te helpen aan het juiste materiaal en hem te voorzien van een deskundig advies. “Een marktconform assortiment voorziet in klantbehoeftes en is dus dynamisch. Daarom hebben wij het aangepast en aangevuld. Van kleine zaken, zoals spijkers, schroeven en elektra tot hoogwaardig elektrisch gereedschap; wat de klant nodig heeft”, verklaart Gerard Hendrikse (verantwoordelijk voor commercie ZZP).

Goedkoper verhuur

Ook nieuw is de verhuur van machines in eigen beheer. “Door de lijnen korter te maken, zijn we nu de goedkoopste in de regio met uitstekende service. De verhuur loopt dan ook goed en de reacties zijn positief”, vertelt Hendrikse. BouwCenter Goedhart verhuurt elektrisch gereedschap van Bosch, Revo betonmolens en trilplaten van Lumag.

Vakavond

Aanbod is één, maar kennis en ervaring delen zodat aannemers hun werk optimaal kunnen uitvoeren is twee. Speciale vakavonden dragen hier aan bij. “De volgende staat gepland voor 20 september. Die avond gaan we in op vochtwering, aansluitingen en mortels. Monier, Sika en Remix verzorgen informatieve demonstraties. Op de website www.renovatiekennis.nl is meer informatie te vinden en kunnen geïnteresseerde vakmensen zich inschrijven. Deze hele week staat overigens in het teken van acties en festiviteiten. We sluiten 21 september af met een barbecue om zo na de BouwVak op informele wijze weer even bij te praten en vol energie door te pakken.”

BouwCenter Goedhart

Tankval 23
2408 ZC Alphen aan den Rijn
T 0172 – 43 10 81
www.Bouwcenter-goedhart.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam