‘Auton zorgt voor zekerheid en stabiliteit’

Uitstekende service van Katwijkse automatiseringsspecialist.

Al 23 jaar bieden de mensen van Auton oplossingen op het gebied van automatisering. Van computers tot netwerken, maar ook onderhoud en begeleiding. Maar vertellen over wát ze allemaal doen, is iets heel anders dan vertellen hóe ze dat doen. Want als nuchtere en bescheiden ICT specialisten in Katwijk laten ze dat liever hun klanten vertellen…

Als klant vanaf het allereerste begin weet handelskwekerij ORVI bv uit Rijnsburg inmiddels precies wat zij aan de IT’ers   uit Katwijk heeft. Vooral de nuchtere en oplossingsgerichte werkwijze is iets wat bijzonder gewaardeerd wordt door het  bedrijf dat Cymbidiums (een speciaal soort orchideeën) kweekt en vermarkt aan Europese supermarkten en discounters. “Eerder liepen we tegen problemen aan die niet opgelost konden worden”, weet eigenaar Jac Vianen zich nog te herinneren uit de tijd vóór Auton, “en moesten we ons telkens aanpassen aan het systeem. Sinds de komst van Auton is het systeem aangepast aan ons bedrijf.”

Wat begon met het neerzetten van software en hardware, werd al snel het meedenken over een eigen computersysteem en het aan elkaar knopen van de losse onderdelen. Daarbij is de sterke combinatie gemaakt van het sofwareprogramma van Alfa Automatisering en de hardware van Auton. “Daarnaast zorgt Auton ervoor dat we altijd door kunnen werken, wat van essentieel belang is in de bloemenbranche. Het is van groot belang dat het computersysteem blijft draaien, zonder dit systeem ben je als bedrijf vleugellam. Daarnaast staat Auton altijd achter haar product, niet alleen op het moment van verkopen, maar ook vijf of 10 jaar later!”

Betrokkenheid

“En mochten er eens problemen ontstaan, dan is de service perfect. Bij iedereen gaat wel eens een server in storing of iets in het systeem kapot, maar bij Auton gaan dan direct alle alarmbellen af en gaan alle hens aan dek. Ook al is het ’s avonds of in het weekend, ze staan altijd voor je klaar. Zo zorgen de medewerkers van Auton voor  meer dan100% inzet, want het probleem moet opgelost worden. En dat geeft ons ook rust. Desnoods springen eigenaar Roel en zijn vrouw  Connie zelf bij. Wat ze overigens toch al veel doen, want ze werken alletwee heel actief mee. Dat maakt het bedrijf ook zo praktisch gestuurd en betrokken, zowel naar de klanten als naar de eigen medewerkers. Want ze weten die gedrevenheid ook op hun mensen over te brengen.”

Samenvattend is het dus de uitstekende en daadkrachtige service, goede prijs/ kwaliteitverhouding en goede producten dat maakt dat ORVI al meer dan 20 jaar tevreden klant is. Bovendien is het een stukje inlevingsvermogen en meedenken waarin Auton zich duidelijk onderscheidt. Reden om überhaupt te denken aan overstappen, is er volgens Vianen dan ook niet. “Het risico is te groot. Alles functioneert en Auton biedt uitstekende service, dan is er toch ook geen reden om te switchen? Bovendien, en ik bedoel het positief, kom je nu eenmaal niet zo snel van Auton af. Je kunt niet zo snel een tweede vinden. Want Auton zorgt voor zekerheid en stabiliteit.”

Meer weten?

Auton

Heerenweg 7
2222 AM Katwijk zh
T 071 – 4033199
I  www.auton.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam