Toyota Prius Wagon: Interessante zakelijke gezinsauto

Voor milieubewuste ’auto van de zaak’- rijders met een groot gezin heeft Toyota nu de oplossing. De Prius Wagon ziet er goed uit.

Fraaie strak oplopende lijnen aan de voorkant. Elegant en toch stoer frontje met een groot glasoppervlak. Strakke zijkant met een mooi gestylde raampartij en een stoere rechte achterkant. Eigentijdse lampunits en een sportieve dakspoiler. De Prius Wagon is ruim 15 centimeter langer dan de Prius Sedan. Hij is ook 3 centimeter breder geworden en ruim 8 centimeter hoger. Hierdoor kan de Wagon ruimte bieden aan 7 personen, waarbij de derde rij meer geschikt is voor kinderen dan voor volwassenen. Klap je de zittingen op, dan heb je een zee aan praktische ruimte.

Wat gebruikskosten betreft is de Prius Wagon natuurlijk zeer economisch. Met deze Toyota profiteer je optimaal van de fiscale milieuvoordelen. Je betaalt geen wegenbelasting, geen BPM en afhankelijk van je rijgedrag gebruik je meer de elektromotor, dus niet de benzinemotor en dus een beperkt brandstofverbruik. En je hebt slechts 14% bijtelling in plaats van 25%. De praktische bruikbaarheid van deze 7-zitter spreekt natuurlijk voor zich. Het interieur ziet er goed verzorgd uit met een zeer futuristisch ogend dashboard. Rijden met de Prius Wagon blijft een aparte belevenis. De Prius Wagon rijdt comfortabel en ligt solide op de weg. Interessante zakelijke gezinsauto!

De dealer: Laag brandstofverbruik

‘De nieuwe Toyota Prius Wagon is de eerste grote middenklasse Full Hybrid Wagon in Europa. Hij biedt meer ruimte dan de Prius, waarbij de traditionele kenmerken, zoals het laagste brandstofverbruik bewaard is gebleven”, volgens Henk de Graaf, Vestigingsmanager van Toyota Dijksman in Noordwijk.

Facts

Motoren
1.8 Full Hybrid

Afmetingen
Lengte: 2.690 mm
Breedte: 1.520 mm
Hoogte: 1.220 mm
Draaicirkel: 11.0 m

Inhoudsmaten
Benzinetank: 45 l
Bagageruimte: 505/ 1.030/ 1.750 l

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *