De Raad Makelaars: thuis in elk huis

Wat maakt De Raad makelaars zo bijzonder?

Wie zijn toch die jonge, enthousiaste makelaars uit Katwijk die vanuit hun regionale en lokale betrokkenheid bestaande bouw en nieuwbouw met meerwaarde verkopen? Juist, dat zijn deze heren en dames van De Raad Makelaars. Ervaren woningmakelaars die gedegen kennis van de plaatselijke markt combineren met een persoonlijke begeleiding bij aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van woningen.

Een professionele en toch heel betrokken aanpak die zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt. Of het nu gaat over het inzetten van ons unieke mediapakket met gebruik van social media, het adviseren over een professioneel bouwkundig advies of het verlagen van de courtage als de woning niet snel genoeg verkocht wordt. Als onderdeel van De Raad Groep biedt ook De Raad Makelaars u véééééél meer waarde.

Innovatief als het gaat om nieuwbouw

Eén van de bekendste nieuwbouwprojecten die De Raad Makelaars in verkoop heeft, is De Bloem in Rijnsburg, waarvan fase 3 nu in verkoop is. Een uniek project midden in het groen en toch dichtbij alle uitvalswegen en faciliteiten. Met een fitness, zwembad, winkels en gezondheidscentrum voor de deur en vele groen om u heen hoeft u niet ver. Ideaal voor gezinnen, alleenstaanden, starters en ouderen; eigenlijk voor iedereen.

Met een eigen startersleningfaciliteit en het gebruik van duurzame materialen en energietechnieken is dit met recht een uniek nieuwbouwproject te noemen.

Een oase van rust en ruimte midden in de Randstad waarin duurzaamheid en een natuurrijke omgeving hand in hand gaan met comfort, een variatie aan faciliteiten en architectonische hoogstandjes. Velen gingen u al voor. Wanneer mogen we u begroeten?.

I www.de-bloem.nl 

De Raad Makelaars

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk
T 071 4051500
I www.deraadmakelaars.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam