Breakers Beach House in Noordwijk aan Zee: ‘Een lekker beachgevoel’

Een biertje drinken in een strandtent als de zon niet schijnt. Is dat nou gezellig?Ja, dat is gezellig en Nee, Breakers Beach House is niet zo maar een strandtent. Het is één van de luxe permanente strandlocaties aan de kust van Noordwijk en onderdeel van Grand Hotel Huis ter Duin.

Groot voordeel is dat je altijd je auto kwijt kan op het ruime parkeerterrein vóór het hotel. Via het sfeervolle hotel en de trappen afdalend richting strand sta ik voor een fraai vormgegeven Beach House en als je daar binnenstapt is het alsof je een Lifestyle Magazine binnenloopt. Eigentijdse ‘Colonial Style’. Mooie houten vloer en het geheel in strakke en toch warme ‘off-white’-tinten, met aan het plafond opvallend mooie zwarte design-ventilatie’fans’. Ik voel mij er gelijk thuis en gezien het wat ‘Hollandse Zomerweer’ nemen wij plaats op de banken bij de sfeervolle open haard.

Opvallende en minder opvallende BN’ers

Mijn bier-genote heeft perfect uitzicht op het vandaag onbezette terras, maar als de zon even doorkomt, krijgt zij met het uitzicht op het strand, de zee en de palmen op het terras het gevoel op Miami Beach te vertoeven. Zo om mij heen kijkend zie ik een gevarieerd publiek aan de borrel. Aan hun kleding herkenbare, maar beschaafde toeristen. Eveneens aan hun kleding herkenbare zakenlui uit de regio. Wat opvallende en minder opvallende BN’ers, wat jong en minder jong, maar in ieder geval een gezellig publiek. Voor bij het biertje biedt Breakers Beach House een kleine kaart met lekkere hapjes die variëren van een portie Van Dobben bitterballen, een Breakers Bites Bittergarnituur tot zelfs Oesters en Kaviaar voor de liefhebbers met een wat ruimer budget. Kortom voor elk wat wils.

Prettige sfeer voor elk moment van het jaar

Ik laat mij vertellen dat Breakers Beach House 7 dagen per week open is van 12 tot 10 en ook een ideale locatie is voor een kopje koffie, een al dan niet lichte lunch, een smakelijk diner en zelfs een ideale conferentie- of trouwlocatie is. Ik geloof het graag. De bediening is passend in het geheel en de hele ambiance straalt klasse en niveau uit, zonder dat je je er ongemakkelijk bij voelt. Al met al voor mij een plezierige locatie voor een gezellig biertje bij mooi of minder mooi weer, met een lekker Beach-gevoel en een prettige sfeer voor elk moment van het jaar. Een aanrader dus!

Kon. Astrid Boulevard 5, 2202 BK Noordwijk T 071 365 14 81  I www.breakersbeachhouse.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam