Auto & Truck Service Katwijk: “Alles met eigen handen opgebouwd”

In juni vierde Auto & Truck Service Katwijk het twaalfeneenhalfjarig jubileum. Er is veel gebeurd in die periode, zegt Joan Ouwehand, mede-eigenaar van het zes man/vrouw tellende familiebedrijf. Maar wat in 1999 gold, geldt nog steeds: “We doen graag iets extra’s voor de klant.”

Joan Ouwehand staaft dit met een voorbeeld uit de praktijk. “Ik reed op een vrije dag door de streek toen ik een klant met pech langs de weg zag staan. Ik ben meteen gestopt en we hebben hem uit de brand geholpen. Ik heb nog nooit iemand zo gelukkig gezien.”

Dat tevreden klanten geen incidenten zijn, blijkt uit de reacties van klanten op de site van brancheorganisatie BOVAG, waar het Katwijkse bedrijf bij is aangesloten. Een greep: “Een goede en deskundige garage voor al je problemen,” “korte lijnen en direct contact met de monteurs” en “in normale taal wordt uitgelegd waarom iets vervangen moet worden”. Het gemiddelde rapportcijfer dat klanten geven aan Auto & Truck Service Katwijk (ATS Katwijk), is een 8,9.

Goede communicatie

Joan Ouwehand is trots op dit resultaat, zoals ze ook nog steeds trots is op het winnen van de Sterkste Schakel-award in haar branche, in 2005. “Zeker voor een klein bedrijf als het onze is dat een leuke opsteker.” Het succes is te danken aan diverse factoren.  Zo is er bijvoorbeeld altijd een leenauto of leenfiets beschikbaar voor klanten die hun auto langs brengen voor en beurt. Maar dat is slechts één voorbeeld.

Joan: “De klant is bij ons geen nummer, wordt persoonlijk geholpen en krijgt waar voor zijn geld. We werken hard en we zijn onszelf gebleven. Iedereen heeft bij ons inspraak; we doen het met elkaar en kunnen elkaars werk moeiteloos overnemen. Heel belangrijk is goede communicatie met de klanten. Een voorbeeld: als tijdens een apk-keuring blijkt dat er iets vervangen moet worden, bellen we op. Dat vinden klanten prettig. Klanten komen terug bij ons. Dat betekent dat je het niet verkeerd doet.”

Niet te groot

Er is veel gerealiseerd de afgelopen jaren bij ATS Katwijk, dat zowel personenauto’s als vrachtwagens verkoopt. In de werkplaats staat een moderne inspectieput met een geïntegreerde remmentestbank. In een aparte werkplaats, die in 2011 in gebruik werd genomen, worden jaarlijks 4.000 apk-keuringen uitgevoerd. “We hebben alles met eigen handen opgebouwd en uitgebreid,” zegt Joan. “Bewust kiezen we ervoor om niet te groot te worden, in het belang van de klant. We richten ons op verdere professionalisering van ons bedrijf. De technische ontwikkelingen gaan snel, daarom investeren we liever in nieuwe apparatuur.”

Korting bij ATS Katwijk

Sinds juli is ATS Katwijk aangesloten bij de internationale aankoopvereniging Lyoness. Een van de activiteiten van Lyoness is een loyaliteitsprogramma met korting voor klanten van de aangesloten bedrijven. Joan Ouwehand: “Hierdoor krijgen klanten niet alleen korting bij ons, maar ook bij veel andere bedrijven, bijvoorbeeld Total, WE en Douglas.”

Auto & Truck Service Katwijk

Scheepmakerstraat 32, 2222 AC Katwijk
T 071 – 40 33 5 31 E  [email protected]
www.atskatwijk.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam