Nieuwe initiatieven Goedhart Keukens

Het zijn lastige tijden voor veel keukenleveranciers. Ook Goedhart Keukens merkt deze tendens in de markt en investeert daarom meer dan ooit in initiatieven om (potentiële) klanten te laten ervaren wat voor mogelijkheden er zijn op keukengebied. “De keuken is een belangrijke sleutel bij het creëren van emotie in een woning”, geeft Corné de Heij, commercieel manager, aan. “Het is vaak het middelpunt van de woning, van rustpunt tot trefpunt en daarmee een belangrijke ruimte.”

Van impressie tot upgrade

Goedhart Keukens maakt voor diverse makelaars en projectontwikkelaars een impressie van een nieuwe keuken in een bestaand of nieuwbouwhuis. “Geïnteresseerden zien dan nog beter de mogelijkheden en wat het met het huis doet. Zo kun je veel beter keuzes maken voor een bepaalde kleur of stijl.” Een stap verder is om een woning aantrekkelijker voor verkoop te maken. Zo heeft Goedhart Keukens een concept ontwikkeld waarin de keuken onderdeel uitmaakt van een aantrekkelijk af/verbouwpakket voor de woning. Ook worden keukens in modelwoningen van nieuwbouwprojecten geplaatst.

Woongenot verhogen

De eigen woning herinrichten is dé manier om het woongenot te verhogen. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld een binnenhuisarchitect in de arm nemen. Bij het advies dat gegeven wordt, komt veelal de keuken aan bod. “Momenteel leidt SieMatic binnenhuisarchitecten op tot SieMatic specialist. Zij kunnen hiervoor met hun klanten in onze uitgebreide showroom komen kijken en ideeën opdoen.”

Goedhart Keukens

Hoorn 126a, 2404 HJ Alphen aan den Rijn
T 0172 422100
www.goedhart-keukens.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *