Van Wijnen realiseert bouwprojecten Zoeterwoude

Zoeterwoude begonnen met de herinrichting van de dorpskern.

Zoeterwoude is begin dit jaar begonnen met de herinrichting van de dorpskern. Onderdeel hiervan is de bouw van Soetenhof: een C1000-supermarkt met eronder een parkeergarage en erboven twaalf luxe appartementen. Ontwikkelaar en bouwer is Van Wijnen.

Na overname van het project van C1000 Vastgoed B.V.  is Van Wijnen in maart 2012 gestart met de realisering van het project Soetenhof in Zoeterwoude-Dorp, gelegen in het hart van het dorp. Zoeterwoude kijkt al jaren uit naar een nieuwe, ruimere supermarkt. Rond oktober 2013 is het zover en kunnen de inwoners in de nieuwe C1000 hun boodschappen doen en nemen de kopers hun intrek in hun   appartement. In het huidige pand van de supermarkt komen nieuwe winkelunits, zo is het plan.

De bouw van de appartementen en de C1000-supermarkt maakt deel uit van een herinrichting van de dorpskern. Winkels worden gerenoveerd en verplaatst en ook de bestrating, het groen en het straatmeubilair worden vernieuwd. Zodoende wordt het dorpsplein tegenover de kerk weer een centrale ontmoetingsplek, waardoor het centrum van Zoeterwoude een nieuwe impuls krijgt. Alle informatie over de herinrichting is te vinden op de website www.dorpskernzoeterwoude.nl.

Nieuwbouw Swetterhage

Van Wijnen heeft in Zoeterwoude-Dorp nog een tweede project onder handen. In de Zwetpolder ligt Swetterhage, een woon- en leefgemeenschap waar ruim driehonderd mensen met een verstandelijke handicap wonen, werken en recreëren. Het terrein ondergaat  momenteel een ingrijpende verandering. Het merendeel van alle woningen wordt vervangen door nieuwbouw.

Van Wijnen heeft de opdracht gekregen om één van de deelplannen te realiseren: de nieuwbouw van drie woon- en dagbestedingsvoorzieningen voor in totaal 94 bewoners. De start van de bouw is onlangs gevierd tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle toekomstige bewoners. Van Wijnen rondt het project in het tweede kwartaal van 2013 af.

Nog appartementen te koop

Er zijn nog appartementen beschikbaar in Soetenhof. Alle appartementen hebben een zonnig balkon, een eigen parkeerplaats in de garage en zijn standaard voorzien van vloerverwarming, keuken en badkamer. De locatie is perfect: alle voorzieningen zijn   op loopafstand. Interesse? Bel met Kim Toussaint van Van Wijnen  Projectontwikkeling West B.V.: 06-51 19 85 62, of kijk op www.dorpskernzoeterwoude.nl.

Van Wijnen: meer dan bouwen

Van Wijnen is een landelijke organisatie die in de top tien van grootste bouw- en projectontwikkelingsbedrijven staat. Het familiebedrijf bestaat al meer dan een eeuw en werkt decentraal vanuit vijf regio’s, die weer verdeeld zijn in 26 vestigingen. Hierdoor is Van Wijnen altijd dichtbij. De bouwwerkzaamheden in Zoeterwoude worden uitgevoerd door Van Wijnen West, met vestigingen in Stolwijk, Den Haag, Dordrecht en Haarlemmermeer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam