Palfinger Nederland: ‘Marktleider hydraulisch laden en lossen’

Palfinger Nederland is een handelsorganisatie, die zich bezig houdt met de exclusieve in- en verkoop van alle Palfinger producten in Nederland. Vanuit Zoeterwoude, waar Palfinger Nederland met twee vestigingen gevestigd is worden alle 22 dealers van Palfinger Nederland door het hele land beleverd. Ons productenportfolio is bijzonder breed en bestaat onder andere uit de volgende producten:

– Palfinger autolaadkranen
– Epsilon-Palfinger Hout-, Schroot- en kipperkranen
– Palfinger-Palift Haak- en Portaalarmsystemen
– Palfinger Crayler Meeneemheftrucks
– MBB Palfinger Laadkleppen
– PN Kipper Kippersystemen

Palfinger, van origine Oostenrijks, is door de jaren heen gegroeid van een lokale producent van hydraulische laad- en losmiddelen naar een wereldonderneming, die vertegenwoordigd is in nagenoeg alle landen wereldwijd. Met een productie van 50.000 producten per jaar mag het zich met recht wereld marktleider noemen op gebied van hydraulisch laden en lossen.

Uiteraard komt dit ook tot uiting bij Palfinger Nederland. Vanaf 1994 is Palfinger Nederland actief in de Nederlandse markt en niet zonder succes. Over de laatste jaren is ook zij uitgegroeid tot een van de meest prominente spelers in de Nederlandse markt. De rede van dit succes is het feit dat Palfinger altijd streeft naar innovatie en maximale kwaliteit van zowel de producten als dienstverlening, hetgeen bij Palfinger Nederland dan ook hoog in het vaandel staat.

Palfinger – Nederland

Industrieweg 20
2382 NV Zoeterwoude

T 071 – 545 91 14
F 071 – 589 79 01

I www.palfingernederland.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *