Luitec: ‘Techniek met een menselijk gezicht’

Luitec BV, gevestigd in Zoeterwoude Rijndijk, is een industrieel dienstverlener, die zich bezig- houdt met advisering, verkoop, service en onder- houd en reparatiewerkzaamheden. “Een totaalconcept dus,” concludeert directeur Aad Luiten. “Hiermee gaan wij verder dan de traditionele technische handelsbureaus. Naast het standaard- pakket dat wij leveren, zijn wij ook sterk in het oplossen van technische problemen, die niét tot het standaardpakket behoren.”

Luitec, in 1996 gestart, richt zich op techniek in de breedste zin van het woord. “Van oudsher zijn we actief in de industrie,” vertelt Luiten. “Vooral op het gebied van compressoren, pompen, aandrijvingen, zowel elektrisch, pneumatisch als hydraulisch, en gereedschappen met alles wat daarbij hoort, bieden wij een compleet programma. Onze eigen technische dienst zorgt voor service en onderhoud en neemt desgewenst een deel van het onderhoud van de klant over.” Vanuit het programma van pompen en compressoren kreeg Luitec in de loop der tijd steeds meer klanten afkomstig uit de scheeps- en jachtbouw. Dit mondde volgens Luiten uit in het aanbieden van een standaard leveringspakket voor de scheepsbouw, met ondermeer pompen, compressoren voor start-, werk- en duiklucht, brandbeveiligingscomponenten en specifieke machinekamercomponenten. Een andere bedrijfstak, waarop Luitec zich vanaf het begin richt, is de staalindustrie. Luiten: “Met name door ons gereedschapsassortiment hadden we veel constructiebedrijven als klant. Inspelend op de behoefte zijn we ondermeer ook lasapparatuur en elektrisch gereedschap gaan leveren.” Hoe brancheverschillend ook, Luitec helpt bedrijven graag bij het oplossen van incidentele technische problemen. “Meedenken met de klant is een sterk punt van dit bedrijf. Net als service en kwaliteit leveren, afspraken nakomen en persoonlijk contact. Onze mensen weten waarover ze praten; bij Luitec geloven we in techniek met een menselijk gezicht.”

Luitec BV

Produktieweg 20, 2382 PB Zoeterwoude
T 071 – 589 87 77 F 071 – 582 02 82
I www.luitec.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam