Hét totaalconcept van automatiseringsspecialist Auton

‘Professionaliteit met de service en mentaliteit van toen’.

Al 23 jaar bieden de mensen van Auton oplossingen op het gebied van automatisering. Van computers tot netwerken, maar ook onderhoud en begeleiding. Maar vertellen over wát ze allemaal doen, is iets heel anders dan vertellen hóe ze dat doen. Want als nuchtere en bescheiden ICT specialisten in Katwijk laten ze dat liever hun klanten vertellen…

Als klant van het eerste uur weten de accountants en belastingadviseurs van Driebergen uit Rijnsburg inmiddels precies wat zij aan de mensen van Auton hebben. De mentaliteit waarvoor zij destijds ‘vielen’ en waardoor zij klant werden, is nog steeds dezelfde van weleer. Peter de Boer weet het nog goed: “Roel is ooit gestart met het bouwen van computers naast zijn werk in het onderwijs en is toen klant bij ons geworden. Toen wij daarna zelf computers en printers nodig hadden, was de keuze voor Auton snel gemaakt.”

Geen 9 tot 5 bedrijf

Volgens de Accountant Administratieconsulent is het grote onderscheidende vermogen van Auton vooral de service. “Niet alleen een doos met een pc neerzetten, maar het zo installeren dat het zonder problemen draait en wij er verder geen omkijken naar hebben. Zo gebeuren bepaalde werkzaamheden in de avonduren om ons te ontlasten. Maar ook als er onverhoopt toch iets is, dan stappen ze in de auto en lossen ze het op.”

Hoewel dat in al die trouwe jaren samenwerking slechts twee keer voorgekomen is. “Hadden we ineens een storing aan de server, waarop we Auton belden. Binnen anderhalf uur draaiden we weer! Ook al is het midden in de nacht dat we ze moeten bellen, ik weet zeker dat ze komen. Want het is geen 9 tot 5 bedrijf. En daar hoeven we geen aanvullende onderhoudscontracten voor af te sluiten, omdat het gewoon onderdeel van hun dienstverlening is.”

Professioneel bedrijf

Daarnaast is het in ruime mate aanwezige inlevingsvermogen van Auton, dat van toegevoegde waarde voor de Rijnsburgse MKB- en non-profitadviseurs is. “Er zit zoveel informatie in de digitale dossiers op onze pc’s dat we er niet aan moeten denken wat er gebeurt als dat vastloopt. Maar ook een mooi voorbeeld is het beperken van het beveiligingsrisico, door ervoor te zorgen dat er geen spam binnenkomt. “Auton beseft het levensbelang en vertrouwelijkheid van die informatie voor ons beroep, dus levert ze ook de kwaliteit die daarbij hoort. Vierentwintig uur per dag.”

Samenvattend is het dus het totaalconcept van Auton dat ervoor zorgt dat Driebergen Accountants al 23 jaar een tevreden klant is. “Door de jaren heen hebben we Auton zien groeien van éénpitter tot professioneel bedrijf. Stapsgewijs is ze steeds groter geworden met een mooi pand inclusief test- en cursusruimte, maar wel altijd met de mentaliteit van toen. Met mensen die snappen dat het gewoon goed moet zijn op het moment dat zij vertrekken. Omdat ze pas tevreden zijn als hun klant tevreden is.”

Meer weten?

Auton

Heerenweg 7, 2222 AM Katwijk zh
T 071 – 403 31 99
I  www.auton.nl

Driebergen accountants

De Ruijterstraat 2. 2231 RV Rijnsburg
T 071 4021621
I  www.driebergenaccountants.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam