De zakenauto van… Jeannette Meivogel, Meijvogel Tegels en Sanitair

Deze Cabrio is voor mij echt een cadeautje!

“Eigenlijk had ik nooit iets met auto’s”, vertelt Jeannette Meijvogel die sinds 5 jaar directeur/ eigenaar is van Meijvogel Tegels en Sanitair in Katwijk. “Mijn eerste auto was een Toyota Corolla en toen ik de zaak overnam kocht ik een Hyundai Tucson. Lekker ruim, praktisch en vooral economisch. Belangrijk was dat hij mij van A naar B bracht.

Maar na 5 jaar hard werken vond ik wel dat ik een cadeautje verdiend had. Via een relatie had ik al eens kennis gemaakt met de BMW 1 Serie en die vond ik wel sportief. Ben toen eens binnengelopen bij mijn overbuurman Van Poelgeest en daar stond de BMW 1 Serie Cabrio. Ik dacht dat is hem gewoon. Heb gelijk een proefrit gemaakt en ik was helemaal verkocht en de Cabrio ook. Heerlijk dat gevoel van vrijheid met de kap omlaag. In januari kreeg ik hem geleverd en helaas heb ik nog niet met de kap omlaag gereden. Fantastisch vind ik de stoelverwarming en geniet ook erg van de Sport-stand van de automatische versnellingsbak.

Oh, wat is dat lekker. Ik vind het echt een mooie sportieve auto en hij bevalt uitstekend. Hij ligt ook zo lekker strak op de weg. Heel belangrijk vind ik ook de warme sfeer bij dealer Van Poelgeest en ik word daar altijd heel persoonlijk ontvangen. Nu heb ik wel iets met auto’s. Deze Cabrio is voor mij echt een cadeautje!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *