De frisse blik van Limebizz Business Refreshment: “Focus op resultaat”

“Of je nu een eenmanszaak bent of een multinational, commerciële processen vormen altijd de motor van je bedrijf. Waarom doe je zaken? Om nieuwe klanten binnen te halen en de bestaande te houden. Als ondernemer streef je continu naar verbetering. Daarom is het essentieel scherp te blijven, met een frisse blik te blijven kijken naar de zaken waarmee je bezig bent.

Helaas is dat in de praktijk vaak lastig. Bedrijfsblindheid staat veel ondernemers in de weg. Limebizz kan helpen om de lakens op te schudden en ervoor zorgen dat je als bedrijf (weer) onderscheidend bent ten opzichte van je concurrent”.

Passie, ambitie en expertise. Op deze pijlers is Limebizz gestoeld en het zijn de drijfveren van  partner Piet Meeder. “Na het succes met het hoofdkantoor in de Brainport Regio dat in 2009 is gestart is de logische stap om het potentieel in de Randstad te voorzien van de adviezen van Limebizz – west en het potentieel van de klanten te gaan verzilveren. Komend vanuit leidinggevende posities in de autobranche, ben ik ervan overtuigd dat dit businessconcept voor veel ondernemers die op een dood spoor zitten een ‘eye opener’ kan  worden. Het is een uniek concept, waarbij ondernemers worden uitgedaagd zelf kansen te creëren. Met de juiste – zelf ontwikkelde en inmiddels bewezen – analysemethoden, marketing-, sales- en netwerkconcepten, stroomlijn je de commerciële processen in een organisatie tot een vloeiend geheel, dat past bij de positionering van je bedrijf.”

Waarom Limebizz?

Piet Meeder vervolgt: “Wij stellen het resultaat van de klant centraal, hebben zeer veel ervaring op alle vlakken van Sales en Marketing (Strategie, Creatie en uitvoering inclusief reclame en vervullen ook interim functies op dit vlak). We schrijven geen dikke rapporten maar staan naast de ondernemer om samen met haar/hem de veranderingen te implementeren en het resultaat daadwerkelijk te behalen. Limebizz staat voor haar adviezen en oplossingen en werkt samen met de klant om dit resultaat te bereiken. Wij zijn pas succesvol als de klant succesvol is, in veel gevallen zullen wij mee investeren om dit aan te tonen”.

Hoe (her)positioneer je je als onderneming?

Piet Meeder: “Vaak zijn maar kleine veranderingen nodig, of moet je je opnieuw focussen op je doelstellingen. Dit proces vraagt tijd. We werken met een helder drietrapsconcept: Connect, Create en Built. Ofwel, hoe breng je de juiste interne en externe partijen bij elkaar, hoe benader je zo uitgekiend mogelijk je doelgroep en creëer je nieuwe kansen. Last but not least is het zaak te monitoren dat veranderingen in een organisatie ook een ‘way of life’ gaan vormen. Om dit alles te bewerkstelligen, bieden wij een scala aan diensten en (marketing)instrumenten. Van heel oorspronkelijk tot heel origineel. Niet voor niets is de tot in detail terugkerende huisstijlkleur van Limebizz frisgroen. “En we zitten hier met onze Limebizz vestiging midden in het Groene Hart,” lacht Piet. “Dus associaties met de kleur groen (fris, natuur, hoop, pril) zijn er hier in onze regio eenvoudig te maken”.

Limebizz – west

Postbus 7, 2380 AA Zoeterwoude
T 071 – 580 31 24  M 06 52555796
I www.limebizz.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *