Combimas als preventiemiddel tegen ziekteverzuim

Combimas is een onderneming waar de mens centraal staat. Door middel van sportmassage en haptonomie in haar praktijk in Zoeterwoude, stoelmassage en arbo-advies op locatie, verzorgt eigenaresse Pieternel van der Poel voor een stukje ontspanning in deze dynamische, af en toe hectische, maatschappij.

Met een achtergrond in de verpleegkunde en arbo-advisering biedt Combimas met stoelmassage een stukje preventie op het verzuimbeleid binnen uw bedrijf aan. Door middel van de stoelmassage, waarin een deelnemer zit/hangt in een speciaal daarvoor ontworpen stoel en gevolgd door een drukpuntmassage van 20 minuten, maakt zij een inventarisatie van de klachten aan het  bewegingsapparaat van de deelnemer en wordt tegelijkertijd de problematiek op de verschillende werkplekken inzichtelijk.

Tijdens de stoelmassages worden de houdingsklachten zoveel mogelijk verholpen. De lifestyle van de deelnemer wordt besproken en tegelijkertijd wordt advies gegeven hoe dit te optimaliseren, zodat degene weer soepel door het leven gaat en u een gemotiveerde werknemer houdt.

Ook kan advies gevraagd worden op het gebied van de ergonomie van de werkplek. Combimas geeft hierover voorlichting zodat de werkplekken zo optimaal mogelijk ingericht kunnen worden. U voldoet hiermee aan het arbobesluit waarin staat dat de werknemer voorgelicht dient te worden over de werkplek.

Voorkomen van ziekte en/of uitval van de werknemer is beter dan het moeten wachten op genezing. Preventie loont!

Combimas – Pieternel van der Poel

Miening 20
2381 GN Zoeterwoude

T 071 – 580 13 02
M 06 14345219
E [email protected]
I www.combimas.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *