BouwCenter Goedhart: Gegarandeerd beter geholpen

Goedhart nieuws.

Met een nieuw logo en de pay off ‘Gegarandeerd Beter Geholpen’ doet BouwCenter Goedhart een belofte waarmee ze  haar klanten nog beter van dienst wil zijn. Al decennia lang vinden aannemers, bouwspecialisten en ZZP’ers hun weg naar deze one-stop-drive-in-shop.

“Als je morgen een huis wilt bouwen, kun je vandaag alle materialen bij ons vinden: van fundering tot  dakpannen. Dat is uniek”, vertelt Gerard Hendrikse (verantwoordelijk voor commercie ZZP). Terwijl hij praat, laat hij de showroom met stenen- en dakpannenbibliotheek en het overzichtelijke magazijn zien.

Snel te vinden

“Wij beschikken over een uitgebreid marktconform assortiment dat uit voorraad leverbaar is. Tijd is geld en dan is het prettig dat je bij ons snel je weg kunt vinden en in één keer klaar kunt zijn.” Het feit dat BouwCenter Goedhart gunstig is gelegen nabij de N11 in een fraai nieuwbouwpand draagt daar ook zeker aan bij.

Verschil maken

Volgens Hendrikse beschikt het team van BouwCenter Goedhart over ontzettend veel kennis en ervaring. “Er is bijna geen vraag waarop we geen antwoord hebben. We blijven onszelf ook continu verbeteren en dat doen we samen met de klant. Bijvoorbeeld door met hen naar beurzen te gaan en door het organiseren van demonstraties. Maar ons bouwcentrum is daarnaast ook een gezellige plek, waar je collega’s ontmoet. Bijvoorbeeld tijdens ons paasontbijt of elke vrijdagmiddag als we tussen 12.00 en 17.00 uur een daghap serveren.  Dat alles bij elkaar, dát maakt het verschil.”

BouwCenter Goedhart

Tankval 23, 2408 ZC Alphen a/d Rijn

T 0172 – 431081 I www.Bouwcenter-goedhart.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *