Auton: Elk netwerk is maatwerk

Klantgerichtheid, maatwerk en een service van 7×24 uur maken Auton al 23 jaar een sterke partner binnen de ICT wereld.Veel klanten in Nederland, maar ook een aantal bedrijven in Frankrijk, België, Duitsland en Zweden werken met een netwerk dat door Auton is aangelegd.

Dicht bij de klant

Wij streven er naar met onze klanten een relatie op te bouwen. Zodra we weten wat de klant wil en nodig heeft kunnen wij de zorg voor de automatisering volledig wegnemen. Tijd is immers kostbaar en de klant moet zich kunnen concentreren op zijn eigen business.

Voor onze relaties zorgen wij, vaak in samenwerking met de software leverancier, voor een passende totaaloplossing. Mocht het nodig zijn dan leggen we ook de netwerkbekabeling aan en sluiten deze aan in een centrale patchkast. We installeren besturingssoftware en installeren apparatuur.

Bij storingen zorgen we er voor dat de klant zo snel mogelijk weer aan het werk kan.

Sterke punten hierin zijn:

  • Service van 7×24 uur. Omdat onze monteurs thuis en op het werk voorzien zijn van systemen waardoor ze zoveel mogelijk direct op afstand kunnen werken aan een storing en een auto hebben waarin veel spullen op voorraad zijn, kunnen we de tijd waarin de storing opgelost wordt zo kort mogelijk houden.
  • Monitoring van de internetverbinding van de klant. Daardoor kunnen we direct reageren als er een storing is, zo snel mogelijk  de oorzaak achterhalen en direct oplossen.
  • Voorraad houden van apparatuur, zodat defecte apparatuur zo snel mogelijk vervangen kan worden, door nieuwe apparatuur of door reserve apparatuur.

 

Twee jaar geleden is Auton verhuisd naar een nieuw pand in Katwijk, op industrieterrein ’t Heen. We hebben er een showroom waarin klanten o.a. kunnen zien wat we kunnen leveren op het gebied van laptops en printers. Ook kunnen ze een kijkje nemen in onze eigen serverruimte om te kijken wat wij kunnen leveren voor het aanleggen van een netwerk.

Testopstelling soft- en hardware

In onze multifunctionele ruimte hebben we de mogelijkheid een testopstelling te maken zodat uitgetest kan worden of de hardware en software voor een klant op de juiste manier samenwerkt. De voortgang van het bedrijf wordt op die manier zo min mogelijk gehinderd. Deze ruimte is tevens te huur voor bedrijven voor het geven van cursussen. Door interne scholing en het volgen van cursussen zorgen we ervoor dat de medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook is Auton al jaren een plaats waar studenten ICT stage kunnen lopen.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Kijkt u dan eens op onze uitgebreide website:

www.auton.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *