Yenlo: Betaalbare en professionele IT middelen voor het MKB, het kan!

Vandaag de dag werkt iedereen op kantoor, vanuit huis of ergens onderweg. Internet technologie is hierbij niet meer weg te denken, onze smartphone, iPad® en andere mobiele apparaten zijn continue verbonden met het internet om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en stand van zaken.

Nu is ICT voor 90% van de organisaties niet de kernactiviteit maar slechts een noodzakelijk middel ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Voor het starten van een bedrijf heeft u tegenwoordig niet meer nodig dan een laptop, telefoon en een internetverbinding. Maar wanneer u gaat groeien qua bedrijfsactiviteiten en/of personeel komen er direct andere (ICT) zaken om de hoek kijken zoals veiligheid, bereikbaarheid, investeringen in zowel software als ook hardware. Allerlei zaken die niets te maken hebben met de kern-activiteiten maar wel heel goed geregeld moeten worden wil het niet leiden tot mis-investeringen en negativiteit indien zaken niet goed geregeld zijn.

Voor ondernemers nemen niet alleen de risico’s van beschikbaarheid en veiligheid (virussen, data verspreiding, het altijd bereikbaar zijn) toe, maar nemen ook de investeringen in noodzakelijke software licenties en hardware (fors) toe. Dat is vanaf nu verleden tijd, er zijn inmiddels nieuwe technieken op de markt beschikbaar om volledige werkplekken, voorzien van zowel Microsoft® Office als ook uw eigen bedrijf specifieke software, altijd, overal en op elke apparaat aan te bieden. En dit alles kan tegenwoordig ook nog eens worden geleverd tegen zeer interessante financiële constructies. Er zijn goede dienstverleners op de markt die ‘lease’ constructies aanbieden per werkplek per periode.

Met name deze financiële constructies zijn als (nieuwe) ondernemer zeer interessant bij de groei van uw organisatie. Er zijn geen hoge opstartkosten rondom hardware en software meer noodzakelijk. Uw ICT investeringen groeien vanaf dag 1 rechtevenredig mee met de (personele) groei van uw organisatie. Gaat het economisch even slechter? Geen nood, net zo makkelijk kunt u uw ICT ‘lease’ product wederom afbouwen. De totale kosten zijn lager, uw liquiditeitspositie word beter, en uw financiële risico’s nemen behoorlijk af.

Een aantal belangrijke factoren en technieken die dit vandaag de dag mogelijk maken zijn onder andere: de beschikbaarheid en snelheid van het internet, nieuwe technieken om werkplekken te ‘streamen’ als een film in plaats van het over de lijn brengen van vele hoeveelheid data, en een belangrijke factor: het vernieuwde inzicht van software fabrikanten dat hun  licentie model moet aansluiten bij de ‘Cloud’ gedachtengoed.

Hoe kunt u nu als ondernemer optimaal gebruik maken van deze beschikbare technologie en mogelijkheden. Eigenlijk heel eenvoudig, kies een goede en betrouwbare ICT dienstverlener die deze zaken voor u uit handen kan nemen. In het geval van Yenlo; wij maken gebruik van de nieuwste, meest betrouwbare en bovenal snelste techniek die er voorhanden is. Technieken die werken op iPad® en smartphones direct mogelijk maken. Daarnaast leveren wij deze werkplekken vanuit de ‘Cloud’ geheel op maat en groeidoelstellingen van uw organisatie. ICT moet weer ondersteunend zijn aan uw kernactiviteiten, ICT moet ontzorgen!

www.yenlo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *