YKV accountants & adviseurs blijft sterk door samenwerking

Aansluiting bij Zirkzee Groep waarborgt kwaliteit.

Met een goede combinatie van vakinhoudelijke kennis en duidelijkheid voor de klant heeft YKV   accountants & adviseurs kwaliteit altijd hoog in het vaandel gehad. Maar nu de wetgeving steeds hogere eisen aan dienstverleners stelt, begon de nuchtere onderneming van Alphense afkomst zich steeds vaker af te vragen hoe ze dat ook in de toekomst kon blijven doen. Daarom is ze per 1 oktober jl. een samenwerking met Zirkzee Groep aangegaan.

Om door de jaren heen te kunnen blijven groeien, is het soms nodig om in de spiegel te kijken en jezelf de vraag te stellen hoe je aan de steeds hoger wordende eisen kan blijven voldoen. Die vraag stelden Renger Kok en zijn compagnon van YKV zichzelf. Wat halverwege de vorige eeuw in Alphen aan den Rijn begon als accountantskantoor groeide al snel uit tot een professionele partner voor het MKB op financieel, administratief en fiscaal gebied. “Later kwam daar ook de uitbreiding met een vestiging in Capelle aan den

IJssel alsook de aansluiting bij de Samenwerkende Register Accountants (SRA) bij”, vertelt Kok. Als één van de eersten in Nederland sloot YKV op fiscaal gebied een convenant met de belastingdienst voor horizontaal toezicht en kwam in het bezit van een vergunning voor wettelijke accountantscontrole. “Dat zegt wel iets over onze kwaliteit”, maakt hij duidelijk. “Een kwaliteit die we graag willen blijven waarmaken, maar nogal wat vergt van een organisatie van 18 man.”

Duidelijkheid voor de klant

Dus was dit het moment om kritisch te zijn. “We besloten voor schaalvergroting te kiezen en in gesprek te gaan. In heel korte tijd kwamen we erachter dat Zirkzee dezelfde klantbenadering, aanpak en visie heeft. No-nonsense, informeel en niet strak. Ook bij haar vonden we een goede combinatie van vakinhoudelijke kennis en duidelijkheid voor de klant. Dat sluit precies aan bij onze visie. Want ik kan nog zulke geweldige stukken en brieven schrijven, het is toch belangrijk dat de klant het begrijpt. En dat begint bij goed luisteren en doorvragen, want vaak steekt er nog veel meer achter een vraag. Pas als je dat weet, kun je een klant echt helpen. Dat is onze visie en een soortgelijke visie vonden we bij Zirkzee terug.”

Om deze visie ook voor de toekomst veilig te stellen, besloot de maatschap zich dus aan te sluiten bij de Zirkzee Groep. “Om met deze samenwerking gebruik te kunnen maken van elkaars expertise. Zo bedienen we samen het MKB in binnen- en buitenland, non-profit organisaties, overheden en internationale ondernemingen. Van het voeren van de administratie tot het verzorgen van de jaarrekening inclusief alle aangiftes en accountantscontrole, maar ook detachering van mensen die intern de financiële administratie kunnen verzorgen. Nu zijn we met een groep van 100 personen verspreid over zeven vestigingen in de Randstad. Bewust kleinschalige vestigingen om letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant te blijven, maar wel met samen een hele grote schat aan kennis en ervaring.”

YKV accountants & adviseurs

Wilhelminalaan 10
2405 ED Alphen aan den Rijn
T 0172 44 36 74
E [email protected]
I www.ykv.nl

Naast de YKV vestigingen in Alphen aan den Rijn en Capelle aan den IJssel heeft Zirkzee ook vestigingen in Oegstgeest, Gouda, Leiden, Amsterdam en Utrecht.
Meer informatie over de Zirkzee Groep: www.zirkzee.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam