Volvo V70 Limited Edition: ‘Een interessante aanbieding’

Het mooie van de Volvo V70 is dat ik in dit model nog steeds de Volvo Combi herken uit de jaren 60. Een ruime 50 jaar geleden dus, waarin er veel veranderd is, maar het karakter behouden is. Een mooi staaltje van retro dus.

Een fantastisch functionele zaken-/ gezinsauto met een ingetogen representatieve kwaliteitsuitstraling. De veiligheidsaspecten van Volvo, zoals destijds de standaard driepuntveilgheidsgordels en spatlappen waren bijzonder voor die tijd en hebben enorm bijgedragen aan het hedendaagse imago van Volvo als zijnde een veilige auto en gezien alle standaard ingebouwde eigentijdse veiligheidssystemen klopt het ook. De Volvo V70 ziet er stoer en zakelijk uit met toch ook die Scandinavische ‘coole’ look. Momenteel wordt deze V70 aangeboden in een Limited Edition versie met een vanafprijs van 41.495 euro en dan krijg je een hoop fraaie opties extra die deze auto echt af maken. Ik noem er een paar. Een geïntegreerd navigatiesysteem, fraaie leren bekleding, een leren stuur met Silk Metal inleg, verwarmde voorstoelen, 17inch lichtmetalen velgen, xenon lampen met adaptieve bochtverlichting, elektrisch bedienbare achterklep en wat ik zelf erg handig vind, elektrisch inklapbare buitenspiegels. Is dat mooi of is dat mooi? De rij-eigenschappen van deze Volvo zijn prima. Niet al te sportief, maar comfortabel en solide. Iets wat helemaal past bij wat ik van een Volvo verwacht. Een interessante aanbieding, zolang de voorraad strekt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *