‘Kruyt Zoeterwoude is goed bereikbaar, ook voor u!’

Klantgerichte vakhandel gaat verder dan Leiden.

Al decennia lang staat ze bekend als dè groothandel als het gaat om gereedschappen en ijzerwaren. Met een zeer breed pakket aan producten en diensten verdeeld over zes vestigingen bedient Kruyt BV dan ook een gevarieerd klantenbestand. En dat stopt niet bij Leiden. Door de handen ineen te slaan met de gerenommeerde groothandel Houtwerf is inmiddels ook Zoeterwoude het one stop shopping concept van de innovatieve en klantgerichte vakhandel rijker.

Deuren, designbeslag,  werkkleding, werkschoenen, persoonlijk beschermingsmiddelen, maar ook het nieuwste hang- en sluitwerk op panelen en in allerlei prijsklassen, handgereedschappen en natuurlijk de unieke Festoolshop. Net als het onlangs nieuw betrokken hoofdkantoor in Leiderdorp toont ook de vestiging in Zoeterwoude de allernieuwste snufjes op bouw-, verbouw- en technisch gebied in een ruime winkel die in de showroom van de houthandel doorloopt.  En omdat de samenwerking is aangegaan met de naastgelegen groothandel Houtwerf hoeven klanten slechts een deur verder te lopen voor hun hout. “Een one stop shopping op het gebied van hout, vloeren, deuren en gereedschappen dus”, vat directeur Remco Lammen bondig samen. “Alles kan de klant hier op één plek tegelijk vinden. Met een goede bereikbaarheid vanaf de A4 en N11 en een zeer ruime parkeergelegenheid voor de deur. Open op maandag tot en met donderdag van 7 tot 17 uur en op vrijdag van 7 tot 16 uur. Dus wat wil je nog meer? Ook Kruyt Zoeterwoude is in een ‘handomdraai’ bereikbaar.”

Dat de sinds 1890 al bestaande vakhandel haar klanten hiermee nog beter, klantgerichter en uitgebreider van dienst kan zijn, is inmiddels wel duidelijk. Wie met zijn vragen bij één van de zes vestigingen van Kruyt aanklopt, mag dan ook rekenen op een deskundig en professioneel antwoord. “Er werken uitsluitend gecertificeerde mensen. Gediplomeerde vak- mensen die een goed advies weten om te zetten in de juiste producten. Voor iedereen overigens”, wil Lammen nog maar eens benadrukken. “We stoppen niet bij de bouwwereld. Ieder bedrijf is welkom bij ons en kan wel iets van ons gebruiken. Denk aan werkschoenen voor een magazijnmedewerker of gereedschappen voor een technische dienst van zorginstellingen, maar ook voor logistieke dienstverleners, scheepsbouwers en ZZP’ers. Van oudsher zijn we natuurlijk een ijzerwaren- en gereedschappengroothandel, maar daarnaast monteren we ook toegangscontrole producten, bieden we  onderhoudscontracten aan, trainen we organisaties in deze producten en adviseren we ook wanneer wensen van een te bouwen pand nog niet helder zijn. Kortom: voor iedere organisatie hebben we vakmanschap op voorraad om te kunnen ontzorgen.”

Kruyt Zoeterwoude

Industrieweg 14
2382 NV Zoeterwoude
T 088 765 16 50

Kruyt hoofdkantoor

Touwbaan 1 H
2352 CZ Leiderdorp
T 071 542 22 00

Daarnaast heeft Kruyt nog vestigingen in Wassenaar, Bergschenhoek, Hoofddorp en Noordwijkerhout.
Meer info: www.kruytbv.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *