Heftruck Centrum Onderwater: Snelle service geeft meeste voldoening

Heftruck Centrum Onderwater bedient heel bewust alleen klanten die gevestigd zijn binnen een straal van 15 kilometer. “Service is belangrijk voor onze 350 klanten,” zegt mede-eigenaar Rob Onderwater. “Daarom proberen we altijd binnen een uur ter plaatse zijn als er iets is met een heftruck.”

Snelle service staat met stip bovenaan voor het vijf man tellende bedrijf dat in eigen huis transportmateriaal repareert, keurt, verhuurt en verkoopt. Dat blijkt uit alles. Bijvoorbeeld uit de telefonische bereikbaarheid. Rob Onderwater: “We hebben als regel dat de telefoon na twee keer overgaan, wordt opgepakt. Dat doen we zelf, dus geen telefoniste of doorschakeling. De klant krijgt meteen degene aan de lijn waar hij zijn vragen kwijt kan. Daarmee win je het vertrouwen van de klant, en daar gaat het uiteindelijk om. Die vertelt zijn goede ervaringen door aan anderen.”

Vakmensen

Met snelle en efficiënte service onderscheidt Onderwater zich van zijn concurrenten, ook in de werkplaats. Rob Onderwater: “We hebben dit pand in 2000 neergezet. Er is voldoende ruimte voor de opslag van de machines die we verhuren en verkopen. Al het onderhoud aan machines doen wij binnen in onze goed uitgeruste werkplaats. We willen topkwaliteit leveren. Daar horen goede hulpmiddelen bij, zoals een overzichtelijk magazijnsysteem, hefbruggen en uitleesapparatuur. Dat is bovendien prettig werken voor het personeel.”

“We zijn allemaal vakmensen in hart en nieren, die altijd willen weten hoe iets in elkaar steekt,” vat Onderwater samen. “Maar uiteindelijk is een heftruck een dood ding. De meeste voldoening krijg je toch als het weer gelukt is om een klant uit de problemen te helpen.”

Heftruck Centrum Onderwater b.v.

Arnoudstraat 9 | 2182 DZ Hillegom
T 0252 41 56 33
E [email protected]
I www.hconderwater.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen