Goedhart Keukens laat de klant de keuken beleven

Keuken heeft centrale plek in onze woning.

De keuken heeft door de jaren heen een centrale plek in onze woning gekregen. Wie de showroom van Goedhart Keukens bezoekt, voelt dat ook meteen. Door de sfeervolle opstellingen, het gebruik van warme kleuren, natuurlijke materialen en smaakvolle accessoires.  “We willen dat klanten onze keukens   beleven”, legt verkoopleider Peter Gerse uit. “En dat doen we op verschillende manieren. Met de Next Trade Store bijvoorbeeld. Hier laten we verschillende Next keukens zien, waarin kwaliteit, functionaliteit,  ergonomie en esthetiek hand in hand gaan.”

Totaalbeleving

Goedhart Keukens mag zich sinds kort Miele Kitchen Inspirience Partner noemen.  Gerse: “Dat betekent dat klanten bij ons terecht kunnen voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Om de totaalbeleving te versterken laten we dit klanten zelf ervaren tijdens onze kookdemonstraties. Alsof je al in je nieuwe keuken staat of bij iemand op visite bent. Zo ruikt het. Deze kookdemonstraties zijn overigens zeer goed ontvangen bij onze klanten. Ze vinden het erg prettig om te leren hoe ze hun nieuwe Miele-apparatuur optimaal kunnen gebruiken.”

Maatwerk

Maar de Alphense keukenleverancier gaat verder. “Met Goedhart Excellent hebben we een product in huis voor die klanten die behoefte hebben aan maatwerk. Een kast met ingebouwde wijnkoeler bijvoorbeeld. Maar ook voor een kleiner budget zijn de mogelijkheden legio en de verkopers helpen klanten daarmee graag”, benadrukt Gerse. “Waar men ook voor kiest, klanten kunnen rekenen op een eerlijk en deskundig advies over inrichting, materiaal, apparatuur en onderhoud.”

Goedhart Keukens

Hoorn 126a | 2404 HJ  Alphen aan den Rijn

T 0172 421 845 | www.goedhart-keukens.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *