Direct doorgroeien in Alphense Crown Storage Center

Waarom zou u nog langer wachten? Als pionierende ondernemer voelt u toch feilloos aan wanneer u een buitenkans niet aan uw neus voorbij moet laten gaan? Het Crown Storage Center in Alphen aan den Rijn is zo’n kans. Hoogwaardige opslagunits met uitstekende voorzieningen die ZZP ‘ers, kleine ondernemingen of zakelijke hobbyisten de flexibiliteit geven om in eigen tempo door te groeien. Oplevering 2e kwartaal 2012! Dus waar wacht u nog op? Dit soort buitenkansjes liggen, ook voor de particulier niet voor het oprapen…

Wie van de N11 richting de binnenstad van Alphen aan den Rijn rijdt, kan het bijna niet missen. Op een prominente plek naast Business Center De Hoorn en het Crown Business Center Alphen staat het Crown Storage Center te pronken. Op deze uitstekend bereikbare, goed ontsloten en unieke locatie van De Raad aan de Leidse Schouw zijn 115 hoogwaardige en uitstekend voorziene opslagruimtes per direct beschikbaar. En dat is met de ruime flexibiliteit, voldoende parkeergelegenheid en eenvoudige financiering via de Rabobank een ware buitenkans voor iedere vooruitdenkende ondernemer.

Waardestijging units

De direct beschikbare units zijn bij uitstek geschikt voor de kleine ondernemer of onderneming en mensen die wat meer ruimte tot hun beschikking willen hebben. Denk aan een advocatenkantoor dat archiefruimte nodig heeft, een fotograaf die een fotostudio wil creëren of een schilder die zijn spullen ergens veilig wil opslaan, maar ook aan particulieren die hun inboedel voor korte of langere tijd willen opslaan of hun motor, caravan en boot voor de winter in een ‘mega’ garage willen stallen. Daarnaast is er een centraal gelegen sanitaire ruimte voor alle gebruikers en worden de ‘garages’ goed beveiligd en onderhouden, wat de waardestijging van de unit natuurlijk ten goede komt.

Daarnaast biedt het terrein aan de Leidse Schouw de unieke mogelijkheid om op deze prachtige locatie in het bestaande Crown Business Center Alphen kantoor te houden. Het bedrijfsverzamelgebouw biedt plaats aan ondernemers die terug kunnen vallen op de beproefde Crown-formule van De Raad: een professioneel werkende receptioniste als gezamenlijk visitekaartje; gedeelde vergaderfaciliteiten; een kinderdagverblijf; horecavoorzieningen; 24/7 beschikbaar en de meest moderne communicatiefaciliteiten voor alle huurders.

Multifunctioneel en schakelbaar

Omdat het – geheel volgens de meerwaarde formule van het Crown Business Center – gaat om flexibele opslagruimte, zijn er bovendien flexibele huurcontracten af te spreken De multifunctionele units zijn verdeeld in vier typen, variërend van 30 m2  en 46 m2, die tegen aantrekkelijke prijzen te koop of te huur zijn. Net wat u wilt, past en wenselijk is. Stel dat u ineens heel hard groeit, dan schakelt u er toch moeiteloos nog één of twee units bij? Voor korte of langere tijd. U mag het zeggen, want met de flexibiliteit van deze opslagmeters met meerwaarde is de keuze geheel aan u! En zeg nu zelf: dan  is het toch heerlijk ondernemen met      zo’n eigen plek waar u uw spullen kwijt kunt?

De Raad Makelaars

Sandtlaan 38
2223 GG Katwijk
T 071 405 15 00
E [email protected]
I www.deraad.nl
I www.crownstoragecenter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *