De Ridder Nachtrust Adviseurs maakt slapen comfortabel

‘Wij gaan veel verder dan het verkopen van een standaardbed’.

Wie denkt dat een ‘beddenzaak’ geen plek heeft in een bedrijfsmagazine, beseft na een bezoek aan De Ridder dat hij zijn mening bij moet stellen. Deze nachtrustadviseurs uit Alphen aan den Rijn verkopen dan ook niet zozeer bedden, maar eerder een volledig op maat gecreëerd slaapcomfort. En dat past prima in het jachtige leven van een ondernemer die zijn werkdag daardoor actiever, fitter en dus productiever begint.

Als hardwerkende ondernemer en directeur van De Ridder Nachtrust Adviseurs weet Gerard de Ridder hoe belangrijk het is om in een goed bed te slapen. Toch zijn er nog opvallend veel mensen die juist dat voor de hand liggende gegeven onderschatten. “Dan wijten mensen hun rugpijn aan het spitten in de tuin de dag ervoor en niet aan hun bed. Terwijl dat echt zo’n verschil kan maken. Het is een stukje bewustzijn en een belangrijk onderdeel van je leven. Na een nacht goed slapen ben je namelijk veel actiever, fitter en dus productiever.”

Begrip in de regio

Niet verwonderlijk dat de 1000m2 showroom in Alphen aan den Rijn enkel topmerken zoals Hästens en Auping laat zien. Wat zijn grootvader in 1923 begon, is onder het bewind van de derde generatie inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio als het gaat om een goede nachtrust. In de vestigingen in Woerden en Alphen aan den Rijn kopen klanten geen bed, maar puur slaapcomfort. “Er zijn veel beddenzaken”, licht De Ridder toe, “maar er is maar één nachtrustadviseur. Wij gaan veel verder dan het verkopen van een standaardbed, wij verkopen slaap en dat is heel persoonlijk.”

Eén van de belangrijke onderscheidende vermogens van De Ridder is daarom ook het advies. “Alle gesprekken gaan hier één op één en dan willen we ook van alles weten. Hoe meer we weten, hoe beter, want daar passen we het advies en het product op aan. Om die reden zijn we ook geen onderdeel van een grote keten. Alles wat we hier doen, is namelijk heel persoonlijk. Van het advies tot de after sales en de montage, alles doen we in eigen beheer. Zodat we het direct kunnen regelen als er iets is en we onze klanten niet van het kastje naar de muur hoeven te verwijzen.”

Hoogstaande kwaliteit

Daarnaast is het natuurlijk de hoogstaande kwaliteit die in alle facetten van het bedrijf is terug te zien. Van de ruim opgezette showroom met topproducten – gemaakt van verantwoorde en natuurlijke materialen die zonder kwaliteitsverlies gemakkelijk 25 jaar meegaan – tot de eigen productie van donzen dekbedden en hoofdkussens. Zelfs voor de eigen matrassenlijn is vanuit de jarenlange familie-ervaring zorgvuldig gezocht naar de beste productcombinatie en leverancier. “Deze zijn gemaakt van 100% natuurlatex, zodat ze meer elastisch en ademend zijn.”

Maar waarom toch al die moeite? “Een bewuste keuze”, legt De Ridder deze bedrijfsvisie uit, “waarmee we ons willen onderscheiden op de markt en anders dan anderen willen zijn. We willen nu eenmaal de beste zijn.” Al schuilt daarin wat hem betreft ook direct het gevaar. “Zo probeer ik elk dag zo laat mogelijk mijn bed uit te gaan, want dat ligt natuurlijk fantastisch.”

De Ridder Nachtrust Adviseurs

Eikenlaan 229
2404 BP Alphen aan den Rijn
T 0172 42 22 57
I www.deridder-bedden.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam