Freke Inbraakbeveiliging BV

De beveiliging van een pand is meer dan alleen een alarm

Veiligheidssloten en een alarmsysteem is vaak de basis, maar als aanvulling wordt er steeds vaker toegangscontrole en een  camerasysteem toegepast om ervoor te zorgen dat niet iedereen zomaar binnen kan.

Wij zijn eens gaan kijken bij Freke Inbraakbeveiliging in Katwijk. Zo midden in het centrum zou je verwachten dat zij hoofdzakelijk gericht zijn op de particulier, maar dat blijkt een misverstand. Naast woonhuis beveiliging is Freke zeer actief bij bedrijven, wooncorporaties en bedrijven. Goede beveiliging wordt steeds belangrijker en zo ook het samenspel van veiligheidssloten en elektronische beveiliging. Zo heeft Freke laatst bij een sportvereniging een toegangscontrolesysteem geïnstalleerd waarbij gewerkt wordt met een “tag” (elektronische sleutel) en sloten die zich automatisch vergrendelen. Iedere vrijwilliger heeft een eigen tag zodat hij of zij in de juiste deuren mag. Maar ook gastspelers krijgen een eigen tag zodat alleen zij in hun eigen kleedkamer kunnen en niemand anders. De deuren gaan altijd automatisch op slot bij het sluiten van de deur en uitsluitend geautoriseerde personen kunnen binnen. Een geruststellend gevoel en als bijkomend voordeel, je bent verlost van de altijd te grote sleutelbos.

24 uurs servicedienst

“Onderhoud en service zijn belangrijke aspecten waar bedrijven op moeten kunnen rekenen. Van de 24 uurs servicedienst wordt niet veel gebruik  gemaakt maar indien nodig, dan kunnen klanten altijd op ons rekenen”, aldus Hans Freke.

Het ontwerp van een beveiligingsplan is de eerste fase. Met de opdrachtgever om de tafel en in kaart brengen wat de wensen zijn, rekening houdend met de eventuele eisen van de verzekeraar. Freke verzorgt het plan vanaf ontwerp naar offerte en de uitvoering. “Installatie wordt door eigen vakmensen verzorgd die opgeleid zijn en over de juiste papieren beschikken. Als Borg erkend beveiligings- bedrijf kunnen wij zo als installateur achter het gehele product staan”, aldus Hans Freke.

Apple’s iPad en iPhone hebben ervoor gezorgd dat je nu, waar je ook bent, live camerabeelden kunt bekijken van je bedrijf of van thuis. Ideaal in combinatie met een alarmsysteem. Gaat het alarm af, dan kun je je App activeren en live de situatie bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Hans Freke van Freke Inbraakbeveiliging BV.

Freke Inbraakbeveiliging BV

Voorstraat 38-40
2225 ER Katwijk
T 071 – 401 33 41
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam