Cosi Sanitair: Blij met een mooie badkamer

Cosi adviseert klanten van A tot Z, heeft een up-to-date showroom, is op de hoogte van de laatste trends en heeft parate productkennis en qua uitvoering weet eigenaar Ewoud Kuijt precies wat wel en niet kan, vanwege zijn achtergrond als keuken- en badkamermonteur. “Klanten blij maken met een mooie badkamer, dat is wat ik wil.”

Bij Cosi kun je niet alleen je tegels, badkamermeubel en kranen bestellen, ze kunnen je badkamer ook ontwerpen én installeren. “Omdat we al het werk in eigen hand hebben, is het allemaal goed te plannen, zodat het zonder oponthoud soepel doorloopt.

“Als mensen hier binnenkomen om zich te oriënteren en ze willen een vervolgafspraak, dan maak ik eerst een afspraak om de badkamer bij ze op te meten, zodat ik alvast een basisontwerp kan maken. Allemaal vrijblijvend. De vervolgafspraak is dan weer in de showroom, buiten openingstijden, zodat we ongestoord over het 3D ontwerp kunnen praten en, als dat akkoord is, de producten erbij kunnen zoeken.”

Cosi Sanitair voert een brede productlijn, met alle bekende merken. Of je nou starter bent met een basisbudget, of je hebt flink wat te besteden voor een super-de-luxe badkamer, Cosi Sanitair heeft het antwoord op elke badkamerwens. Maak een afspraak en neem een kijkje!

Cosi Sanitair BV

Kalkbranderstraat 7
2222 BH  Katwijk
T 071 – 408 04 62
F 071 – 403 52 69
I www.cosi-sanitair.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen