TeekensKarstens advocaten notarissen: 10 jaar samen!

TeekensKarstens advocaten notarissen (TK) bestaat 10 jaar. In 2001 besloten de toenmalige toonaangevende Leidse kantoren Teekens Advocaten en Karstens Notarissen te fuseren. Nu, een decennium later, is TK marktleider in de regio Rijnland. “De succesvolle ontwikkeling van TeekensKarstens in de afgelopen jaren is vooral verklaarbaar door het feit dat we als ondernemer met de klant meedenken,” aldus Jan Versteegh, bestuursvoorzitter  van TeekensKarstens.

Teekens Advocaten werd in 1949 door de heer Teekens opgericht. ”Zijn kleinzoon is nog altijd in de onderneming werkzaam,” vertelt Versteegh.”Het beeld van drie generaties Teekens Advocaten weerspiegelt de ontwikkeling van het kantoor:van ambachtelijke dienstverlener naar onderneming en vervolgens tot grote speler in de markt.” Karstens Notarissen werd in 1955 opgericht door de heer Karstens. ”Ook dit kantoor heeft een belangrijke stempel op de Leidse samenleving gedrukt. Bedrijfsmatig, maar ook door de mensen zelf.

De sterke band met het maatschappelijk leven in de regio bestaat nog steeds.” Veel van onze medewerkers maken deel uit van besturen van verenigingen, netwerken en organisaties in Leiden, en inmiddels ook in Alphen en omgeving.”

Marktleider

Teekens Advocaten en Karstens Notarissen fuseerden in 2001. Om klanten optimaal van dienst te zijn werd in 2006 een gezamenlijk pand betrokken. Versteegh: “De volgende stap was om marktleider in de regio Rijnland te worden. Marktleiderschap gaat in onze branche om de kennis en kwaliteit van de dienstverlening. Om de kwaliteit te waarborgen werd veel in kennis en know-how geïnvesteerd. In het besef dat hiervoor een bepaalde omvang nodig is,werd ook aansluiting gezocht met kantoren in de regio, te weten advocatenkantoor Goedkoop en Partners en Notariskantoor Augstein in Alphen aan den Rijn, advocatenkantoor Nannings en de Wit in Lisse en notariskantoor Kompier in Lisse.” Tevens volgde er in 2009 een samenwerking met de Universiteit Leiden en recent ook met de Universiteit van Maastricht. Na 2006 is het kantoor ook autonoom behoorlijk gegroeid. “In 2010 waren we het regionaal topkantoor en daarmee het alternatief voor de Amsterdamse Zuid-as kantoren. We bieden dezelfde kwaliteit als gerenommeerde landelijke kantoren, maar tegen scherpere tarieven. Bovendien is TK een transparant en toegankelijk kantoor, dat snel kan schakelen en goed bereikbaar is. Doordat we meer van buiten naar binnen kijken kunnen we klanten nog beter van dienst zijn. Met onze zes marktspecialismen, waaronder bijvoorbeeld de agri- en foodsector, bundelen wij intern onze expertise.” Een landelijke positionering als een stabiel mid-market kantoor is volgens Versteegh the next step.

Proactief

TeekensKarstens stelt zich op als proactieve speler in de markt. “Wij informeren onze klanten op een proactieve manier over juridische en marktontwikkelingen. Daarnaast organiseren wij regelmatig seminars en kenniscafé’s (HRM-, Ambtenaren-, Nautisch-, Corporate Finance- en Makelaarscafé) voor onze klanten. Wij bieden hen een platform om met elkaar een inhoudelijk onderwerp te bespreken binnen een informele setting,”vervolgt Versteegh. Daarnaast deelt TK haar kennis in de ‘TK Academy´.“We staan officieel geregistreerd bij de KNB en de Nederlandse Orde van Advocaten en geven praktijkopleidingen en cursussen. Daarmee trainen we o.a. bedrijfsjuristen en makelaars, maar ook in het trainen van onze eigen mensen wordt veel tijd geïnvesteerd. TK is internationaal ook altijd al zeer actief geweest. Zo zijn wij bij diverse internationale netwerken aangesloten, zoals GGI, LNI en Law Europe. Daarnaast hebben we initiatieven ontplooid voor de oprichting van diverse internationale platforms zoals TK Nordic, TK DACH en zeer recent de Turkisch Desk.” Het tweede lustrum van TeekensKarstens wordt op gepaste wijze gevierd.” Met de medewerkers zijn we een weekend in Londen geweest en TK gaat 2012 in met een nieuwe huisstijl en vernieuwde website.”

TeekensKarstens

Vondellaan 51
2332 AA Leiden
T 071 – 535 80 00
F 071 – 535 80 01
www.tk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam