Hotel Restaurant De Nachtegaal heet u van harte welkom


Deel dit artikel

Vanaf 1 juni mogen we weer. Yes !! Iedereen slaakte een zucht van blijdschap. Het terras mag weer worden ingericht, het restaurant en de serre zullen ook weer toegankelijk zijn voor onze gasten van buitenaf. Er mogen weer bijeenkomsten en vergaderingen worden georganiseerd in de zalen. Tenminste dat is wat het kabinet heeft meegedeeld mits het aantal CoVid-19 besmettingen niet zal toenemen. Voorzichtigheid geboden dus.
In het restaurant mogen er maximaal 30 personen (incl.personeel) aanwezig zijn, ook het terras mag weer open, met tafels en stoelen op de inmiddels ingeburgerde 1,5 mtr afstand. Voor ons geen enkel probleem want met een behoorlijk vloeroppervlakte in het restaurant, de serre en het grootste terras van de Bollenstreek kunnen wij onze gasten op veilige afstand van elkaar ontvangen.
Ook in het zalencentrum kunnen wij ruim voldoen aan de gestelde eisen. De vergaderingen kunnen nu ook weer fysiek worden bijgewoond. Dat praat toch net even fijner dan via een on-line call. Internet en een beamer zijn in alle zalen aanwezig.
Wij zijn klaar voor de opening met de regels van het RIVM in acht genomen. Gasten moeten vooraf reserveren. Wij zullen bij aankomst de gasten enkele verplichte vragen stellen middels een vragenformulier om zo in te kunnen schatten of de gast een risicofactor is. Er mogen maximaal 4 personen aan tafel plaats nemen. Indien de afstand 1,5 mtr is kunnen er zelfs meer personen aan tafel plaats nemen. Wij hebben grote ronde tafels geplaatst zodat de afstand voldoende is om verantwoord te kunnen lunchen of dineren. Ook geeft deze opstelling voldoende privacy voor een bespreking met uw zakenrelaties. Reserveren kan nu al via onze website nachtegaal.nl of natuurlijk telefonisch op 0252-433 030. U ontvangt altijd een bevestiging van ons.

Voor meer informatie of voor reserveringen kunt u terecht op www.nachtegaal.nl

Leave a Comment